24/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Χρυσό μετάλλιο για Ψαρρό στο Belgian Open

Επιτυχία για τον Ψαρρό και τον σύλλογο

Το απόλυτο πέτυχε για άλλη μια φορά η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγένη κατακτώντας με την συμμετοχή ενός και μόνο αθλητή το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων στα – 45 κιλά στο Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G2 το γνωστό σε όλους Belgian Open. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο αθλητής μας Άριστείδης Νικόλαος Ψαρρός 3ος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής στους Παίδες το 2021 στο τρίτο κατά σειρά Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G2 που συμμετέχει, εντυπωσίασε με την αγωνιστική του εμφάνιση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο κάνοντας πραγματικά περίπατο αποκλείοντας δυνατούς αθλητές από την Γερμανία, Πολωνία, Σουηδία και στον τελικό της κατηγορίας του ενός αθλητή από την Γαλλία.

Η συνεχόμενη επιτυχημένη πορεία του αθλητή μας με μόνιμη έως τώρα θέση στο βάθρο των νικητών μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για τούς στόχους που διεκδικούμε με αξιώσεις και αυτή την χρονιά που δεν είναι άλλες από την συμμετοχή μας με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου μας Άριστείδη Νικόλαο Ψαρρό για την επιτυχία του και τον προπονητή του κ. Γιώργο Τάγκα».