28/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Συμμετείχε στο φεστιβάλ Ήλις και Πάρης

Ο σύλλογος έδωσε δυναμικό παρών

Έπεσε η αυλαία του τριήμερου Αγωνιστικού Φεστιβάλ με την επωνυμία Ήλις και Πάρης και ο σύλλογος με σύνολο είκοσι τριών (23) αθλητών κατάφερε να κατακτήσει συνολικά δέκα επτά (17) μετάλλια όπου τα οκτώ (8) ήταν χρυσά, τα τρία (3) ασημένια και τα έξι (6) χάλκινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θεαγένη.

«Με το σύνολο των μεταλλίων και τον αριθμό των συμμετέχοντων αθλητών έγινε η ανάλογη μετατροπή σε βαθμολογία και ο σύλλογος μας βάση της βαθμολογίας μας κατέκτησε τέσσερα (4) κύπελλα :

Τρίτη θέση στην γενική κατάταξη
των συλλόγων που συμμετείχαν στο
Αγωνιστικό Φεστιβάλ

Δεύτερη θέση στην ηλικιακή
κατηγορία του 2013

Τρίτη θέση στην ηλικιακή
κατηγορία του 2011

Τρίτη θέση στην ηλικιακή
κατηγορία του 2015

Τα συναισθήματα όλων όσων συμμετείχαν σε αυτό το τριήμερο Αγωνιστικό Φεστιβάλ ήταν πολύ έντονα και ξεχωριστά η διαδικασία του να βλέπεις μικρά παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών να αγωνίζονται με πάθος και να διεκδικούν την νίκη και έπειτα στο τέλος του κάθε αγώνα να διαχειριζονται όσο τους το επιτρέπει η ηλικία τους το αποτέλεσμα που έφεραν είναι κάτι το μοναδικό.

Η συμμετοχή μας στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης μας γέμισε χαρά όχι μόνο για τις επιτυχίες του συλλόγου μας αλλά πρωτίστως γιατί προσφέραμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγωνιστικές εμπειρίες στους μικρούς μας αθλητές που συμβάλουν τα μέγιστα στο να αναπτύξουν την μαχητικότητα τους.

Καθώς επίσης ότι είχαμε την ευκαιρία να τους διδάξουμε και πρακτικά τις αρχές που διέπουν το Ευ Αγωνίζεσθαι δηλαδή να παίζεις δίκαια, να σέβεσαι τον αντίπαλο σου, να σέβεσαι την αθλητική διαδικασία, τους διαιτητές, τους συναθλητές σου, καθώς και τους φιλάθλους.

Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο Ήλις και Πάρης για να μυήσουμε όσο περισσότερους αθλητές μας στο Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντο

Παρακάτω αναφέρονται τα ονόματα των αθλητών μας που κατέκτησαν μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν :

1. Χρυσάνθη Ψαρρού

2. Νικόλαος Σταματάτος

3. Αθανάσιος Τάγκας

4. Κωνσταντίνος Καστανάς

5. Μαριαλένα Τσαμαδιά

6. Νεφέλη Τάγκα

7. Άλεξ Μαρτιροσιάν

8. Στέφανος Περτσελάκης

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν :

1. Ευαγγελία Χατζηιωαννίδου

2. Μαρίλια Ανδρεαδάκη

3. Ίριδα Τοπαλίδου

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν :

1. Αναστασία Μισόβγιλου

2. Διογένης Αποστολόπουλος

3. Μαρία Κοκκίνου

4. Μαρίλια Ηλιάκη

5. Σταύρος Χονδρόγιαννος

6. Μάξιμος Σύρρης».