05/05/2024

Α.Σ Θεαγένης: Μετάλλιο για Λιβάνιο

Μετάλλιο για τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο

Ο σύλλογος ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του εμπειρίες στο άθλημα του Kick Boxing κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με τον αθλητή Αναστάσιο Λιβάνιο στο αγωνιστικό στυλ του Kick Light συμμετέχοντας στο διεθνές πρωτάθλημα 17 Athens Challenge Tournament. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θεαγένη. 

«Ο αθλητής μας εκπροσώπησε τον σύλλογο μας στην πρώτη μας συμμετοχή σε διεθνές πρωτάθλημα Kick Boxing και ξεπερνώντας το άγχος του πρωτάρη στο αγωνιστικό στυλ του Kick Light έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το Διεθνές αυτό τουρνουά έλαβε μέρος στις  31/01/20 έως 02/02/20  στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ), όπου ο σύλλογος μας είναι επίσημο μέλος.

Το Athens Challenge είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάσει της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο προπονητής του συλλόγου κ. Γιώργος Τάγκας συγχαίρει τον αθλητή μας Αναστάσιο Λιβάνιο και ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια τον προπονητή και φίλο κ. Παναγιώτη Μαυραειδή και φυσικά τον βοηθό προπονητή του συλλόγου μας κ. Βασίλη Κουλμπαλίδη».