06/05/2024

Α.Σ Θεαγένης Καλλιθέας: Διακρίσεις για Κογκουλέρη, Καστανα, Καλαμπόκη

Τρία μετάλλια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η ομάδα του Α.Σ Θεαγένη Καλλιθέας στο πρόσφατο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων. Αναλυτικά:

«Έκλεισε η αυλαία ενός δύσκολου από πολλές απόψεις τριημέρου για τον Α.Σ Θεαγένη Καλλιθέας συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για την ηλικιακή κατηγορία του 2011 και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων για τις ηλικιακές κατηγορίες του 2008 -2009 -2010.

Η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγένη με την συμμετοχή έξι αθλητριών μας κατάφερε να κατακτήσει τρία χάλκινα μετάλλια σε ένα δύσκολο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και από άποψη επιπέδου αθλητών αλλά κυρίως από τον κακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό των ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής πόντων που στέρησε από κάποιες αθλητριές μας την περαιτέρω πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πέρα όμως απο αυτές τις τεχνικές δυσκολίες οι αθλήτριες μας σφράγισαν με την αγωνιστικότητα και το πάθος τους την συμμετοχή τους σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα μετάλλια:

1. Χρυσία  Κογκουλέρη χάλκινο μετάλλιο

2. Αγνή Καστανα χάλκινο μετάλλιο

3. Αγγελική Καλαμπόκη χάλκινο μετάλλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Θεαγένη συγχαίρει όλες τις αθλήτριες μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος και τις προτρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να κυνηγούν τους στόχους τους».