27/04/2024

Α.Σ Ευρυτανίας: Ξανά στην κορυφή η Σεμέλη Ζαρμακούπη

Η Ζαρμακούπη συνεχίζει τη χρυσή της πορεία εντός κι εκτός συνόρων.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Ευρυτανίας σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία της Σεμέλης Ζαρμακούπη.

Αναλυτικά: «Εννέα χρόνια στην κορυφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Kickboxing. Για ακόμη μια φορά χρυσή πρωταθλήτρια η Σεμέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου, και στα δυο στυλ Kick Light και Light Contact στα -50 κιλ;a για 1η φορά στην κατηγορία Γυναικών.

Η Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (Fight Club Zarmakoupis) που είναι ήδη ψηλά στα rakings (βαθμολογία) θα συμμετάσχει σε διεθνή βαθμολογούμενα πρωταθλήματα στην Ευρώπη με στόχο τους Πανεπιστημιακούς αγώνες EUSA στις 14-19 Ιουλίου στο Lotz της Πολωνίας, και το  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τις WAKO στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 11-20 Νοεμβρίου 2022 όπου και θα γίνει και η πρόκριση για τα European Games που θα διεξαχθούν  στην Κρακοβία της Πολωνίας στις 21-01 Ιουλίου 2023 υπό την αιγίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής, τώρα που το Kickboxing γίνεται Ολυμπιακό άθλημα.

Σε αυτό το καινούργιο αγωνιστικό πρόγραμμα  θα είναι δίπλα της και νέοι χορηγοί (θα ανακοινωθούν σύντομα) που θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά της, για να μπορέσει  να επιτύχει τους στόχους της«.