06/05/2024

Α.Σ Αγωγή Μοσχάτου-Καλλιθέας: Δυναμικό παρών στο Athens Challenge European Cup

Δυναμικό παρών και επιτυχίες για τον σύλλογο στο τουρνουά

Mε 11 συμμετοχές έκλεισε η παρουσία της ομάδα Α.Σ Αγωγή Μοσχάτου-Καλλιθέας-Chondrodimos team στο πρόσφατο Athens challenge European Cup.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας Αθλητικός σύλλογος Αγωγή Καλλιθέας-Chondrodimos team συμμετείχε το τριήμερο 28-30 Απριλίου στο Athens challenge European cup tournament 2023 που διεξήχθη στο MEC Παιανίας υπό την αιγίδα της ΠΟΚ κ της WAKO.Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους,προσπάθησαν,πάλεψαν κ μετά από συγκλονιστική προσπάθεια κατάφεραν να φέρουν το σύλλογο μας στην 10η Θέση μεταξύ 120 συλλόγων πανευρωπαϊκά κ στην 5η μεταξύ των ελληνικών συλλόγων με μόνο 11 συμμετοχές.

Η τελική συγκομιδή μας ήταν έξι Χρυσά, επτά ασημένια και πέντε χάλκινα.  Σύνολο 18 μετάλλια.

Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι οι

Βρουλίτης Γιώργος
Βρουλίτη Παναγιώτα
Πατηνιώτης Στέλιος
Πασσά Σοφία
Παπαγεωργίου Καρμέλα 
Ρούβαλη Σωτηρία
Ρούβαλης Νικόλαος
Μυτικίδης Νικόλαος
Μυτικίδης Ιωάννης
Κορκολής Ευάγγελος
Καράντζαλη Μαλένα   

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου αθλητές,προπονητές,γονείς για τις στιγμές που ζούμε για την ωρίμανση κ το μεγάλωμα των αθλητών κ του συλλόγου κ φυσικά για την συνεργασία.

Συνεχίζουμε με ταπεινότητα,με σεβασμό στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι κ με βάση πάντοτε τα αθλητικά ιδεώδη,την αθλητική παιδεία και κουλτούρα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές,στους συλλόγους και στους προπονητές που συμμετείχαν κ σε όλους όσους συνέβαλαν στην διεκπεραίωση του τουρνουά. Να είσαστε πάντα καλά.

Υ.Σ.1 Πίστη-Αφοσίωση-Σκληρή προπόνηση=Επιτυχία
Υ.Σ.2 Sky is the limit.
Υ.Σ.3 Με στυλ αθλητικό».