06/05/2024

Α.Σ Ίωνες: Με επιτυχία η συνδιοργάνωση με την ομοσπονδία Ταεκβοντο

Με επιτυχία η συνεργασία με την ομοσπονδία και διακρίσεις για τους μαχητές του Ασπιώτη

Αγωνιστική δράση για τον Αθλητικό Σύλλογο Ίωνες σε συνδιοργάνωση με την ομοσπονδία Ταεκβοντο, όπου συμμετείχαν 650 αθλητές. Ο σύλλογος μάλιστα είχε σημαντική συγκομιδή μεταλλίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ακόμα μεγάλη συνδιοργάνωση του συλλόγου μας με την Ομοσπονδία Tαεκβοντο Ελλάδος το πανελλήνιο Κύπελλο 2022 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

650 αθλητές σε όλες κατηγορίες Αγωνίστηκαν Σάββατο και Κυριακή και όλα εξελίχθηκαν ομαλά και άψογα. Ευχαριστούμε την ψυχή του συλλόγου μας Ηλία Ασπιώτη για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε για να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές από όλα τα σωματεία όλης της Ελλάδος που παρευρέθηκαν και όλους τους γονείς που ήταν στο στάδιο για την άψογη παρουσία τους.

Συγχαρητήρια στους πρωτοεμφανιζόμενος αθλητές του συλλόγου μας για την πολύ καλή παρουσία τους που αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον Ένα μεγάλο μπράβο για τα παιδια της αγωνιστική μας ομάδα. Καθώς όλα τα παιδιά ανέβηκαν στο βάθρο. Απολογισμός Κυπέλλου, δύο χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και έξι χάλκινα».