20/04/2024

Α.Σ Άτρωτος: Με επιτυχία το πρώτο Open Soo Bahk Do E-Championship για το 2020

Συνεχίζει η δράση στον σύλλογο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ανοικτό Πρωτάθλημα Soo Bahk Do του Κλάδου «1st Soo Bahk Do E-Champioship 2020» από 25 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Άτρωτου του Σπύρου Σπατουλα. 

«Την ιντερνετικού αυτού τύπου διοργάνωση ανέλαβε ο αθλητικός σύλλογος Άτρωτος με υπεύθυνο προπονητή τον Σπάτουλα Σπυρίδων με την υποστήριξη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. Εν μέσω Κορονοϊού αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό και χωρίς να υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμός διαγωνίστηκαν από το σπίτι τους παίρνοντας βαθμολογία με βάση την απόδοση τους. Ενδεικτικά οι σύλλογοι που πήραν μέρος στον διαγωνισμό προέρχονται από τις περιοχές της Κέρκυρας, Σύρου, Κρήτης, και φυσικά από την Αττική.

Έχοντας αυστηρά κριτήρια όσο αναφορά το κομμάτι της λήψης των βίντεο οι διαιτητές του σώματος διαιτησίας του κλάδου κατέθεσαν αποτελέσματα 2 κατηγοριών (μαύρων και εγχρώμων ζωνών) στον τεχνικό αγώνα των αθλητών τα λεγόμενα Κata/Hyungs. H πρωτόγνωρη διαδικασία αξιολόγησης των αθλητών έγινε με κατευθείαν βαθμολόγηση αμέσως μετά των προβολή των βίντεο και χωρίς οι διαιτητές να έχουν προσωπική οπτική επαφή κατά την διάρκεια των αποτελεσμάτων. Οι διαιτητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι: Σπάτουλας Σπυρίδων (εκπαιδευτής- υπεύθυνος σώματος διαιτησίας του κλάδου), Ζουράρη Αγγγελική(Σώμα Διαιτησίας), Σίμος Αθανάσιος(Σώμα Διαιτησίας), Λιάπης Αλέξης(Σώμα Διαιτησίας), Ντουμπράβα Κλαούντια(Σώμα Διαιτησίας).

Στα αποτελέσματα των αθλητών εμφανίζεται η προσωπική βαθμολογία των καλύτερων αθλητών και οι 3 μεγαλύτερες βαθμολογίες της διοργάνωσης».