10/05/2024

Α.Ο Σείριος: Επέστρεψε δυναμικά στην δράση η Τσαούση

Φουριόζα επέστρεψε στην δράση η Τσαούση

Η αθλήτρια του δασκάλου Αθανάσιου Μπάρκα, Τσαούση Αριέττα ύστερα από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου Σείριος:

«Με την έναρξη της φετινής αθλητικής σεζόν συμμετείχε στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες 2021 της Π.Ο.Σ.Δ. όπου και κατέκτησε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στο αγώνισμα του Fitness Challenge στην κατηγορία under 23 ετών, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα.

Τρεις εβδομάδες αργότερα αγωνίστηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας στο ιδιαίτερα απαιτητικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ενηλίκων της WAKO στην Ιταλία, 15-23 Οκτωβρίου, όπου συμμετείχε στο στυλ του Κ-1 στην κατηγορία -70 Kg, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας με μικρή διαφορά στα σημεία από την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια. 

Στις 3-5 Νοεμβρίου 2021 ακολούθησε την εθνική ομάδα στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και Fitness όπου στο αγώνισμα του Fitness Challenge απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο:

2η Θέση και Ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό κατηγορία Silver.
2η Θέση και Ασημένιο μετάλλιο στα Ζευγάρια Γυναικών κατηγορία Silver.
3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στα Ζευγάρια Γυναικών κατηγορία Gold.
6η Θέση στο Ατομικό Γυναικών Open κατηγορία Silver.
Επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι μέχρι το τέλος του έτους για την αθλήτρια Τσαούση Αριέττα του Α.Ο. Σείριος, είναι το Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai της Π.Ο.Μ. 13-14 Νοεμβρίου στο Λουτράκι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay Thai της IFMA στην Ταϊλάνδη 4-12 Δεκεμβρίου 2021, όπου θα συμμετέχει με τα χρώματα της Εθνικής.

Ο Σύλλογος μεταφέρει τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις».