06/05/2024

Α.Γ.Α Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας Εύαθλος: Φιλικοί αγώνες στην Φιλιππιάδα

Ο σύλλογος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με μια δυνατή φιλική συνάντηση στην Φιλιππιάδα.

Ανακοίνωση Α.Γ.Α Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας Εύαθλος

«Ο σύλλογος μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με μια δυνατή φιλική συνάντηση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Φιλιππιάδα την Κυριακή 23/10/2022 στο Κλειστό γυμναστήριο της Φιλιππιάδας. Η κοινή αθλητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 3 συλλόγους τον ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, τον ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ και τους ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΡΤΑΣ με 100 αθλητές συμμετέχοντες από τις ηλικίες των 6 ετων και ανω με αρκετά καλο αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο. Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγωνες εν’ οψει των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων ( Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ).

Τέτοιες συναντήσεις βοηθάνε τους μικρούς αθλητές μας στην κοινωνικοποίηση και τους μεγάλους στην πραγματοποίηση υψηλότερων στόχων.

Ευχαριστούμε τον διοργανωτή σύλλογο για την πρόσκληση και τη διοργάνωση,  τους εκπαιδευτές ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ και ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΡΟΥΛΑ για τον συντονισμό της αθλητικής συνάντησης, καθώς και ολη τους αθλητές του συλλόγου μας για την προσπάθεια τους.»