24/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος: Δεύτερο Open Atrotos Cup Championship

Το δεύτερο event ενόψει

Το 2ο Ανοικτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Jiu Jitsu – Soo Bahk Do της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου ‘Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ’. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άτρωτου. 

«Οι αθλητές του Ζίου Ζίτσου και του Soo Bahk Do θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα κοινό πρωτάθλημα σε διαγωνισμούς Kumite(Sparring) & Kata(Hyungs), αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια ενοποίησης των δύο στυλ του κλάδου άθλησης με κοινούς κανόνες και συμμετοχές από σχολές της Αθήνας και της επαρχίας στεφθηκε με μεγάλη επιτυχία στην τελευταία διοργάνωση το 2019.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει φέτος η κατηγορία του 3ου Dan and Masters Division από σημαντικούς δασκάλους του Κλάδου Άθλησης στους διαγωνισμούς ελεύθερου αγώνα & Τεχνικής, τους οποίους θα διαιτητεύσουν διακεκριμένοι υψηλόβαθμοι δάσκαλοι του χώρου και το νεοσύστατο σώμα διαιτησίας του κλάδου. Ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι αναμένονται στην διοργάνωση από τους χώρους των πολεμικών τεχνών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος ύπο την αιγίδα της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. με υπεύθυνο προπονητή, Chief Refeere, και τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Σπάτουλα Σπυρίδων».