06/05/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Με έξι αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing

Δυνατή αποστολή από την Αγρινιώτικη ομάδα

Με έξι αθλητές ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing στην Ιταλία. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο θα συμμετέχει με έξι πρωταθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από 30/9 έως 8/10. Το Αγρίνιο θα δώσει βροντερο παρόν σε ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing της WAKO.

Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν έξι αθλητές του συλλόγου όπου είναι και ο μοναδικός σύλλογος του νομού μας με πρωταθλητές και μέλη εθνικών ομάδων στα αθλήματα που καλλιεργεί. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι :

1) Τσακανικας Βαλεντίνος
2) Σταμελου Αρτέμης
3) Βλάχου Αναστασία
4) Ψαρουδάκη Μαρία- Ζουμπούλια
5)Τσακανικα Κατερινα
6) Γιοβανης Κωνσταντίνος

Ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι και ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/Νίας Κακαρελης Νίκος όπου είναι και ο μοναδικός προπονητής του νομού με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το αθλήμα του kick boxing. Ο σύλλογος στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει τρία μετάλλια.

Στην αποστολή συμμετέχουν 120 αθλητές- πρωταθλητές. Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές,στους προπονητές αλλά και την ΠΟΚ . Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Πρωτεας ενοικιάσεις και πωλήσεις αυτοκινήτων».