29/04/2024

ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας Εύαθλος: Με απόλυτη επιτυχία το Lefkas Open

Μια σημαντική και μεγαλη εκδήλωση για το σύλλογό μας ολοκληρωθηκε με επιτυχία την 30 Μαρτίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας. Το FESTIVAL TAEKWON-DO KICK BOXING LEFKAS OPEN μετα απο 7 χρόνια επανήλθε και διεξήχθη με επιτυχία αφου συμμετειχαν 11 συλλογοι και 250 αθλητές απο την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα συμμετειχαν αρκετοι διακριθέντες αθλητες του Ταεκβοντο και του  Κικ Μποξ στα αγωνίσματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ( TUL ,ΜΑΧΗ) και του KICK BOX ( Light contakt-kick Light)  απο αναγνωρισμενους συλλογους της ΓενικηςΓραμματειαςΑθλητισμου:

ΑΣ ΑΛΙΚΙΜΟΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ,ΑΟ ΑΤΛΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,  ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΝΥΔΡΙΟΥ,  ΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΕΡΡΟΙΑΣ, ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,  ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΡΤΑΣ,  ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  ΑΟ ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,  ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΠΣ ΔΑΥΛΕΙΑΣ .

Η εκδηλωση πραγματοποιηθηκε με την πρωτοβουλία του προπονητή του ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ Καββαδία Ευστάθιου και  με τη συνδιοργάνωση της Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ ,καθώς και την έγκριση των Ομοσπονδιών του Ταεκβοντο ( ΑΟΤΕ) και του Κικ Μποξ ( ΠΟΚ)  και αποτελεί τη γιορτή των Μαχητικών αθληματων για το Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμα για την παρουσία τους:

1.τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Δουβιτσα Αντωνιο για τις ενέργειές του για την αρτια διοργανωση της εκδήλωσης. 

2.Τον Βουλευτή Ν. Λευκάδας κ. Καββαδα Αθανάσιο. 
3. Τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμου κ Πολιτισμου κ. Βεργίνη Σπυριδωνα.
4.Την Αντιδήμαρχο τεχνικων εργων κ. Ρεκατσινα Σεβαστη.
5.Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικης Προστασιας κ. Λαζαρη Νικολαο.
6. Τον Περιφερειακο συμβουλο κ. Πλαγιωτη Γεωργιο.

Επίσης, Ευχαριστουμε θερμα για αλλη μια φορα τους χορηγούς μας ,την εταιρεία ΣΥΡΡΑΚΟ  για το προϊόντα που προσφερε στους αθλητες μετα το τελος των αγώνων και την εταιρεία SEVEN HELLAS για την προσφορά T- Shirt στους διαιτητες και εθελοντές της εκδήλωσης.

Τελος συγχαρητηρια στους εθελοντές και στους διαιτητες που βοηθησαν τα μεγιστα την εκδήλωση ,στους γονείς και σε ολους του αθλητες που εδωσαν τον καλύτερο ευατο τους.