03/05/2024

ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας: Εξετάσεις και επίδειξη επίλεκτης ομάδας

Με επιτυχία οι εξετάσεις και η επίδειξη επίλεκτης ομάδας.

Το ΔΣ του σωματείου συγχαίρει θερμα τους 80 αθλητες του που εξεταστηκαν στις τελικές προαγωγικες εξετάσεις έγχρωμων & μαύρων  ζωνών του συλλόγου.

Συγκεκριμένα εξεταστηκαν  σε τρεις (3) επιτροπές απο τους Διεθνείς Εκπαιδευτες Καββαδία Ευστάθιο και Σταματη Ευτυχια Eftichia Stamati  και τον Εκπαιδευτη Ευθυμιατο Αναστάσιο τασος ευθυμιατος 70 αθλητές για τον επόμενο βαθμο της εγχρωμης ζωνης και 10 αθλητές για τη Μαυρη ζωνη I DAN εχοντας πολυ καλη αποδοση και βαθμολογία.

Στο ενδιάμεσο η επιλεκτη ομάδα Ταεκβοντο και Κικ Μποξ του συλλόγου μαζι με τους συλλόγους ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και Πολιτιστικός Σ. Δαύλειας  πραγματοποιησαν επιδειξη στα μελη και το κοινό που παρακολουθουσε την εκδήλωση κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Το ΔΣ ευχαριστει τον Εκπαιδευτη του συλλόγου της Δαύλειας Ευθυμιατο Αναστάσιο V DAN και την Διεθνη Εκπαιδευτη Σταματη Ευτυχια V DAN για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις και στην επίδειξη.

Συγχαρητηρια σε ολους ,αθλητές και ειδικότερα τους παλιούς πρωταθλητές του συλλόγου Καλου  Ναγια , Ροντογιαννη Γεωργιο ,  Tsoutsi Aggelos Tsoutsis , Vasilis Soldatos , Σπύρος Μαυροκέφαλος Σολδατος  Βασιλης , Nikolaos Sofia Platipodis , Βαγενας Θοδωρης , Ria Tsanaka , προπονητες, γονείς Αναστάσιος Συκιώτης  Ioannis Vatikiotis ,  ΔΣ Sofia Lambrakopoulou Asprogerakas Stefanos  ,για την αγαπη τους και τη στήριξη τους στο σύλλογο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το SOCCER CLUB ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΗ  για τον όμορφο χώρο που  διεθεσαν στον σύλλογο και στην εκδήλωση.

Οι προπονησεις συνεχίζονται 2 φορες τη βδομάδα καθε Τρίτη και Πέμπτη για τον Ιούλιο μήνα και τον Αύγουστο ακολουθεί δυνατό προπονητικο καμπ με συμμετοχές πολλων συλλογων.

Με εκτίμηση το ΔΣ του σωματείου.