19/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Με επιτυχία το σεμινάριο

Επιτυχημένο σεμινάριο δύο συλλόγων

Επιτυχημένο ήταν το σεμινάριο που διοργάνωσε Άθλος Κιλκίς και Άτλας Θεσσαλονίκης για το σπορ του Ταεκβοντο ITF. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο Κιλκίς – στις εγκαταστάσεις του Άθλου – αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του Ταεκβοντο ITF.

Ο κ. Κ.Πουντζουκίδης είχε την ευκαιρία, στον χώρο του, να υποδεχθεί τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του αθλήματος κ. Θεόδωρο Δημητρακάκη (κάτοχο 7 Dan) καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές / μέλη της Εθνικής ομάδας κ.κ. Νικόλαο Χούφτα και Δημήτριο Χατζηβασιλειάδη. 

Αμφότεροι μετέφεραν τις γνώσεις τους σε όσους αθλητές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να μάθουν τα πάντα γύρω από το βασικό περιεχόμενο για το οποίο πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο και δεν ήταν άλλο από τους κανονισμούς.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή αγωνιστική εκδήλωση του Κυριακάτικου πρωϊνού επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς και του Α.Σ. Άτλας Θεσσαλονίκης, μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές θα επαναλάβουν εν ευθέτω χρόνο. 

Οι δυο διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές για την παρουσία και συμμετοχή τους και εύχονται παράλληλα να λάβει τέλος όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοϊού ώστε να πραγματοποιηθεί με πολλές συμμετοχές ένα ευρύτερο και πιο μαζικό σεμινάριο Ταεκβοντο ITF».