04/05/2024

Άθλος Κιλκίς: Μετάλλια στο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Ο Άθλος Κιλκίς κατάφερε να διακριθεί στο πρωτάθλημα

Στις 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συμμετοχή αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η τριήμερη διάρκεια των αγώνων λόγω του γεγονότος ότι μέσα από τα προκριματικά πρωταθλήματα της ομοσπονδίας γίνεται η επιλογή των επίλεκτων αθλητών της ΕΤΑΒΕ που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Εξωτερικό.

Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές με τις παρακάτω ανάλογες διακρίσεις και μετάλλια .

1. Σαμάρας Ελευθέριος εφήβων 2008 Κιλά + 78 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο

2. Λουζι Άγγελος Παίδων 2011 Κιλά -49 Οκτάδα

3. Πουντζουκιδου Αναστασία παγκορασίδων 2012 κιλά -33 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο

4. Πουντζουκίδης Μιχαήλ Παμπαίδων 2010 κιλά -61 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο

5. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος Παμπαίδων 2012 κιλά-45 5η θέση

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν συγχαίροντας όλους τους αθλητές τους για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του .

Συγχαρητήρια στους δυο αθλητές μας Σαμαρά Ελευθέριο και Πουντζουκίδη Μιχαήλ για την επιλογή τους στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ που θα αγωνιστεί με τα εθνικά μας χρώματα στο εξωτερικό».