28/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο

Στις 17-18-19/11/2023 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Κυπελλο Tae Kwon Do W.T Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς:

«Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη αναλόγου του μεγέθους της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω οκτώ αθλητές :

1)  ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (87+) 1η ΘΕΣΗ
2)  ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΦΗΒΩΝ (78+) 1η ΘΕΣΗ
3)  ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (41-) 6ΑΔΑ
4)  ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΙΔΩΝ (65+) 6ΑΔΑ
5)  ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ (65+) 6ΑΔΑ
6)  ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΙΔΩΝ (53-) 5ΑΔΑ
7)  ΔΙΓΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ (37-) 6ΑΔΑ
8)  ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (55-) ΔΕΝ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕ ΛΟΓΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις ανάλογου του επίπεδου τους και της εμπειρίας τους κάνοντας συνεχόμενους αγώνες επί δύσκολων αντιπάλων.

Μετα το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε ο κάθε αθλητής από αυτό το πρωτάθλημα θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα και ζήλο για να φτάσει εκεί που έχει στοχεύσει και δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών, που έδειξαν το υψηλό επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάστασης .

Συγχαρητήρια στους αθλητές Τσαρτσάλη Κωνσταντίνο και Σαμαρά Λευτέρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία τους και του χρυσού μεταλλίου που τους χαρακτηρίζει ως κυπελλούχος Ελλάδος και τους εντάσσει στο Κλιμάκιο Επίλεκτων αθλητών της Ένωσης Βορείου Ελλάδος 2024″.