14/05/2024

2018 στην Αθήνα το 18ο Παγκόσμιο συνέδριο της WKF (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α, πριν κλείσει τους 5 μήνες από την ιδρυτική της διακήρυξη, έχοντας ήδη παρουσιάσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, με αποτελεσματικότητα – καινοτομία και επιτυχία των δράσεών της, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη και τιμητική θέση να σας ανακοινώσει επίσημα,την ουσιαστική εμπλοκή της, στην διοργάνωση του 18ου παγκόσμιου συνεδρίου της WKF, στις 4-5 και 6 Μαΐου 2018 της παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation – WKF, στην οποία είμαστε μέλος, και θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

Το Παγκόσμιο συνέδριό της WKF, τελείται από το 1993, και λόγω της πολύ μεγάλης διοργανωτικής του δομής, από το 2002 διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Το παγκόσμιο συνέδριο στην Αθήνα, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:

  • Πάνω από 150 σεμινάρια πολλών και διαφορετικών στυλ Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων, στη διάρκεια του τριημέρου, από 70 και πλέον διεθνώς καταξιωμένους Grand Masters, Masters και Παγκόσμιους πρωταθλητές από το εξωτερικό, και 12 από την Ελλάδα.
  • 6 ειδικά σεμινάρια (2 ανά ημέρα) από Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Κick Boxing, MMA, Karate κλπ.
  • Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (Σάββατο 5 Μαΐου)
  • Διεθνείς διαγωνισμούς, σε φόρμες, σπασίματα και τεχνικές Αυτοάμυνας (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου)
  • Και πολλά πολλά ακόμα!

Έχει πραγματοποιηθεί, στη Γαλλία (5 φορές), Αυστρία, Ελβετία, Αγγλία, ΗΠΑ και Καναδά (6 φορές) με μέσο όρο συμμετοχής τα 30 κράτη και τους 1000 ασκούμενους, ενώ το ρεκόρ της διοργάνωσης, είναι 2000 συμμετοχές!

Το 17ο παγκόσμιο συνέδριο, θα γίνει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ (Hyatt Regency 5*) από 6 έως 8 Μαΐου 2016, και ήδη έχει 1000+ συμμετοχές από 30 κράτη και 27 πολιτείες των ΗΠΑ!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, η οποία θα συμβάλει αποφασιστικά στην προβολή των Πολεμικών Τεχνών στη χώρα μας και διεθνώς.

Aρχές Μαρτίου, θα είναι ON, ο ειδικός ιστοχώρος για το Παγκόσμιο Συνέδριο, καθώς και οι επίσημες σελίδες του, στο facebook και στο twitter κλπ.

Π.Ο.Ε.Τ.Α = Ο κατάλληλος χώρος για κάθε Σύλλογο και εκπαιδευτή στην Ελλάδα, που εξασκεί ΚΑΙ την μαχητική πλευρά των Πολεμικών Τεχνών.

www.self-defense.gr

Μείνετε συντονισμένοι…

Το fightsports.gr ως χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου, θα δημοσιεύει όλα τα νέα και τις εξελίξεις.

Υ.Γ. Το video που παρουσιάζεται είναι το επίσημο promo clip για το 2016. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται (εκπαιδευτές ή μαθητές) να συμμετάσχουν σε αυτή την λαμπρή διοργάνωση – γιορτή των Πολεμικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη, να επικοινωνήσουν στο e-mail: info@self-defense.gr ή στο τηλ 211.21.36.521 – Απογευματινές ώρες.