14/05/2024

Φιλήμονας Χατζηαντωνίου: Να κυριαρχήσει η ελληνική ψυχή!

Το fightsports.gr επικοινώνησε με τον Φιλήμονα Χατζηαντωντίου, έναν από τους σπουδαιότερους δασκάλους της Ρόδου. Η Ρόδος την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει τη μακροβιότερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών της χώρας, το No Limits με τον γνωστό δάσκαλο να δίνει τις ευχές του για άριστο θέαμα και κυριαρχία του ελληνικού ιδεώδους που πρεσβεύει την ευγενή άμυλα:

Το No Limits είναι μια τεράστια διοργάνωση και μάλιστα η μακροβιότερη σε χρόνο ύπαρξης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα την φιλοξενήσει η Ρόδος και μάλιστα για πρώτη φορά. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτού που θα γίνει στο νησί μας την Κυριακή είναι το γεγονός ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε φυσικό περιβάλλον και σ’ένα χώρο ιστορικής σημασίας όπως είναι το Μεσαιωνικό Κάστρο. 

Η προσφορά του Φιλήμονα Χατζηαντωνίου, γενικά στο νησί είναι άξια συγχαρητηρίων, καθώς ο έμπειρος δάσκαλος μέσω του συλλόγου του Α.Σ. ΔΩΡΙΕΑΣ προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στις ένστολες δυνάμεις της χώρας όσο και στα παιδιά με ειδικές ικανότητες, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την προσαρμογή των ατόμων στην κοινωνία.

Επίσης, ο δάσκαλος Χατζηαντωνίου δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του και στη διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους συντελεστές και μαχητές:

Εύχομαι το ελληνικό πνεύμα, η ελληνική ψυχή και ευγενή άμυλα να κυριαρχήσουν την Κυριακή στο νησί μας. Να ευχαριστήσω τη Γωγώ Μπιτάκου, αλλά και τους κοντινούς στο σύλλογο μας ανθρώπους οι οποίοι βοηθούν τα μέγιστα, ώστε το νησί μας να πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε θέαμα και άριστη φιλοξενία.