05/05/2024

Το μουντιάλ στις πολεμικές τέχνες! Ελλάδα – Κολομβία ή Αρναούτης – Torres!

Τρίτη μέρα μαχητικών προβλέψεων για το Μουντιάλ του ποδοσφαίρου που εξελίσσεται αυτή την περίοδο στην Βραζιλία και παρότι είμαστε χαρούμενοι για το 2/2 των προβλέψεων μας στις προηγούμενες μέρες (Νίκες Βραζιλίας και Ολλανδίας) σήμερα και για το μας Ελλάδας Κολομβίας θα προτιμήσουμε να πέσουμε έξω… Ας δούμε όμως πρώτα τί κάναμε χτες:

Ολλανδία – Ισπανία

Το παιχνίδι που διαλέξαμε ήταν η K-1 μάχη των Souwer (ΟΛΛ) και Roqueni (ΙΣΠ) και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως παρά τα προγνωστικά που ήθελαν την ποδοσφαιρική Ισπανία να κερδίζει στη μπάλα. Τις κόντρες και σερί επιθέσεων των RVP και Robben θα τα ζήλευε και ο τεχνίτης Ολλανδός Kickboxer ενώ το ποδοσφαιρικό ΝΟΚΑΟΥΤ ήταν εκκωφαντικό.

Ελλάδα – Κολομβία 

Δύσκολο ζευγάρι να μεταφραστεί σε μαχητικό επίπεδο αφού και οι δύο χώρες δεν έχουν πολλούς μαχητές που παίζουν τόσο ψηλά ώστε να συναντηθούν μεταξύ τους.  Μοναδική εξαίρεση που βρήκαμε εμείς, ο Μιχάλης Αρναούτης, ο οποίος το 2006 αντιμετώπιζε τον Κολομβιανό Ricardo Torres για την παγκόσμια ζώνη της WBO! Ο Έλληνας μαχητής είχε την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους μέχρι εκείνη τη στιγμή και όντας αήττητος για 19 σερί αγώνες (σύμφωνα με το boxrec) εμφανιζόταν έτοιμος για την μεγάλη ζώνη.

Απέναντί του ο πολύ πιο έμπειρος τότε, Torres,  o οποίος είχε μόνο μία ήττα από τον τεράστιο Cotto. H μάχη σύμφωνα με τα τότε άρθρα ήταν πολύ κοντινή με τον Έλληνα μαχητή να έχει τις καλύτερες στιγμές αλλά τον Κολομβιανό να κερδίζει τους κριτές με την εμπειρία του και να παίρνει το Split Decision, απόφαση που ξάφνιασε αρκετούς….

Νίκη για την Κολομβία; Η σπάει το σερί του fightsports; Τι θα αντιστοιχούσε σε άδικο Split Decision; Ένα X?

http://www.youtube.com/watch?v=WF4T2U3s9-M