04/05/2024

Τιμητική διάκριση στον ιδρυτή του DRCS

Μεγάλη έκπληξη περίμενε τον κο ΤΟΥΡΤΙΔΗ Ευθύμιο, Ιδρυτή και Αρχηγό του Συστήματος DRCS / ΣΑΑΚΕ, κατά την εορταστική εκδήλωση έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών 2013.

Ύστερα από μια επίδειξη του συστήματος με βοηθούς μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Κουβέιτ (Προπονητής και Αρχηγός Αποστολής ο κος Ismail Radwan) ο κος Petros Bittar Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Πολεμικών Τεχνών, κάλεσε ξανά τον κο  Τουρτίδη αλλά αυτή τη φορά υπήρχε μια έκπληξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία βιντεοσκοπούσαν ξένα κανάλια, βραβεύθηκαν οκτώ Προπονητές – Εκπαιδευτές Πολεμικών Τεχνών για το έργο  τους, τις γνώσεις τους αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης που δίνουν, με τον τίτλο του V.I.P. (Very Important Person) στις Πολεμικές Τέχνες. Μέσα σε αυτούς τους Παγκόσμιους 8, η W.T.A. (World Trainers Association) αποφάσισε ότι αξίζει να βρίσκεται ο Ιδρυτής του Ελληνικού Συστήματος Αυτοάμυνας και Κοντινής Μάχης, κος Τουρτίδης Ευθύμιος.

Με την χαρά φανερή στο πρόσωπο, ο κος Τουρτίδης παρέλαβε το Δίπλωμα του V.I.P., και ευχαρίστησε τόσο την W.T.A., τον κο Bittar, αλλά και τους υπόλοιπους προπονητές ανά τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν με αυτή την τιμητική διάκριση.

Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και ότι σύντομα θα ακούμε και άλλα ευχάριστα νέα για το DRCS / ΣΑΑΚΕ και για τις Ελληνικές επιτυχίες.