30/04/2024

Στο European Martial Arts Masters (EMAM) Hall of Fame ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Μια μεγάλη διάκριση για την χώρα μας έλαβε ο εκπαιδευτής Παπαδόπουλος Γρηγόρης από το European Martial Arts Masters (EMAM) Hall of Fame, όπου επιλέχθηκε να βραβευθεί τον Ιούνιο ως founder του νεότερου και ρεαλιστικότερου συστήματος Αυτοάμυνας στην Ευρώπη.

Το σύστημά του ονομάζεται Gregy’s Kenpo M.M.A. είναι ένα κράμα πολεμικών τεχνών όπως kenpo karate, kick boxing, judo, muay thai, κλπ, το οποίο δημιούργησε προσθέτοντας τα προτερήματα των παραπάνω συστημάτων και αφαιρώντας τις αδυναμίες τους, στηριζόμενος πάνω σε επιστήμες όπως η φυσική, τα μαθηματικά, η κινησιολογία κ.α.

Μια διάκριση όπου πολύ λίγοι Έλληνες master έχουν καταφέρει να αποκτήσουν. Τα Hall of fame, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι κάτι αντίστοιχο με τα κινηματογραφικά OSCARS στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών, εύκολα επομένως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τη βαρύτητα του τίτλου αυτού.

Επίσης, ο κύριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει representative του EMAM Hall of Fame στην χώρα μας, και περί τα τέλη Μάιου θα διοργανώσει, υπό την αιγίδα του της Ευρωπαϊκής αυτής οργάνωσης, την βράβευση των σημαντικότερων Ελλήνων masters.

Για όσους επιθυμούν να διακριθούν και να μπουν και αυτοί σε αυτή την ελίτ εκπαιδευτών ή να αποστείλουν βιογραφικό τους ή να ζητήσουν πληροφορίες από το EMAM Hall of Fame (europeanhalloffame@gmail.com), ώστε να προστεθούν στους υποψήφιους masters.