04/05/2024

Στην Ινδονησία ο Περγιάλης

Ο δικός μας Γιώργος Περγιάλης αναμένεται να βρεθεί στην Ινδονησία τις επόμενες ημέρες(5 Ιανουαρίου) με διπλό σκοπό. Από την μία θα είναι Supervisor των αγώνων που θα διεξαχθούν εκεί κι από την άλλη θα παραδώσει σεμινάριο Ju Jitsu στις 5 Ιανουαρίου με τις συμμετοχές να ξεπερνούν έως στιγμής τις 100!!!

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με την WKF τη Ινδονησίας διεξάγεται πρωτάθλημα στην Ανατολική Java και συγκεκριμένα στην πόλη Ngawi το διήμερο 5-6 Ιανουαρίου.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο τίτλος Pro Pointfighting στην κατηγορία των 67 κιλών όπου ο κ. Περγιάλης θα είναι διαιτητής. Διοργανωτής θα είναι ο τοπικός promoter Κang Wira έχοντας την στήριξη της KONI(Eθνικής επιτροπής sport Ινδονησίας) με πρόεδρο τον Sony Suprasono και τον δήμαρχο Ir Budi Sulistyono. Τέλος, εκεί θα βρίσκεται και η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της WKF  Maria Leeds, που είναι η σύζυγος του κ. Περγιάλη και ανέλαβε τα καθήκοντα της στις 7 Δεκεμβρίου, στα  κεντρικά τις WKF στην Βιέννη της Αυστρίας.

Όσον αφορά το σεμινάριο θα είναι διαρκείας 2 ωρών και θα συμμετέχουν Jiujitsuka από Jakarta, Bali,Jogya και διάφορες πόλεις της Java. O κ. Περγιάλης θα διδάξει την τέχνη του σπαθιού, μια και δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς παραδίδει μαθήματα  εδώ και τρία χρόνια στην Ινδονησία!!!