27/04/2024

Στέλιος Πολίτης για Promo Fight 2: «Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους»

Για το επεισοδιακό Promo Fight 2 τοποθετήθηκε και ο Στέλιος Πολίτης (πρόεδρος  στην Ελλάδα της WKU (WORLD KARATE AND KICKBOXING UNION) που κάλεσε και άλλους εμπλεκόμενους να «αναλογιστούν τις ευθύνες τους» . Διαβάστε:

«Βλέπω για ακόμα μια φορά εκ των υστέρων κατηγορίες για τον Παγανιά και για διοργανώσεις τέτοιου τύπου. Πριν όμως έβλεπα συνεργασίες προμότερ, ο θεός να τους κάνει, ζώνες ανύπαρκτων ομοσπονδιών και άδειες τέλεσης αγώνων από ομοσπονδίες ερασιτεχνικές σε άσχετους, αθλητές από το εξωτερικό να έρχονται μόνοι χωρίς κανένα εχέγγυο διεθνούς ομοσπονδίας κλπ κλπ.
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι άνθρωποι που τους χρησιμοποίησε να δώσει το όνομα τους στις ζώνες, όπως η Μαστροδούκα, ο Αιδινιώτης και ο Γιαννούλας με προσφορά στο χώρο, οι αθλητές που προετοιμάστηκαν, οι άνθρωποι που δουλεψαν  χωρίς να πληρωθούν και αυτοί που πήγαν και πλήρωσαν εισιτήριο.
Προσωπικά δεν έδωσα ζώνη για διεθνή τίτλο όταν μου ζήτησε ο Παγανιάς και ούτε και θα του έδινα ποτέ. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους».