07/05/2024

Σκληρό ροκ στους ουκρανικούς δρόμους με Klitschko πρωταγωνιστή!

Η χώρα της Ουκρανίας διάγει μία από τις χειρότερες περιόδους της μοντέρνας ιστορίας της έπειτα από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και το κλίμα πλέον… μυρίζει εμφύλιο από χιλιόμετρα μακριά.

Στη βάρβαρη αυτή πολιτική κατάσταση ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και όπως όλα δείχνουν παλαίμαχος πυγμάχος, Vitali Klitschko κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο θηριώδης πυγμάχος παράτησε τη μεγάλη του αγάπη για να ασχοληθεί με τα κοινά της χώρας του θυμίζουμε, αλλά μάλλον στάθηκε άτυχος αφού ο αγώνας του πλέον δεν λαμβάνει χώρα σε κάποιο έδρανο της Βουλής, όμως έξω στους δρόμους.

Ο Vitali είναι μαζί με τους συμπατριώτες κάθε μέρα και σχεδόν μάχεται με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη. Χθες, μάλιστα, ο Klitschko προέβη σε ηγετικές δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

vit1

«Θα είμαι εδώ μαζί σας μέχρι το τέλος. Εάν χρειαστεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τις σφαίρες που μας ρίχνουν το δικό μου θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα βγει μπροστά». 

vit2

Η κατάληξη των όσων συμβαίνουν δεν μπορεί να προβλεφθεί με την υπάρχουσα κατάσταση το σίγουρο όμως είναι ότι ένας άνθρωπος χωρίς κολέγιο και… γραβάτα ξέρει πραγματικά πως πρέπει να σταθεί δίπλα στους Ουκρανούς συμπολίτες του και δεν μένει απαθής μπροστά από το γραφείο του, απλά και μόνο φωνάζοντας έμπροσθεν του μικροφώνου του.

BINTEO 1

ΒΙΝΤΕΟ 2

*Στο δεύτερο βίντεο για όσους κατέχουν  τη ρωσική ο Vitali παρακαλεί τους συμπολίτες  να πάψουν να μάχονται εις το όνομα της προβοκάτσιας που έχει στηθεί εναντίον τους. Πραγματικά βιβλικές εικόνες…