06/05/2024

Σεμινάριο του Klaus Nonnemacher στo Zen Camp

Στο Ζen προπονητικό camp του Στέλιου Πολίτη θα βρεθεί ο Klaus Nonnemacher από τις 30 Ιουνίου και για μία εβδομάδα, όπου θα γίνει ανοιχτό σεμινάριο Kick Boxing. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόεδρος της WKU. Το προσωνύμιo του «Τank», μόνο τυχαίο δεν είναι αφού την δεκαετία 80- 90 τον φώναζαν έτσι λόγω του δυναμικού του στυλ. Παγκόσμιος πρωταθλητής σε 4 διαφορετικά στυλ Kickboxing ,Low Kicks,K-1,Full Contact,Point fighting. Eίναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε τη διεθνή ονομασία για το  το semi contact. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στα low kicks,όπου διέπρεψε με την τεχνική του, καθώς και στο Κ-1.

Η διαμονή θα είναι στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του eden. gr κοντά στην Αθήνα όπου η ομάδα του  ΖΕΝ FIGHTING CLUB, με όλο το δυναμικό προπονητών μας, θα ακολουθήσει έντονες διπλές προπονήσεις με τους καλύτερους και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Το συνολικό κόστος για 8 μέρες με πλήρη διατροφή, και καθημερινές προπονήσεις και μετακίνηση είναι 400 ευρώ μόνο.Επίσης παρακολούθηση σεμιναρίων για 1-2 μέρες είναι δεκτή.
Τέλος θα ανακοινωθούν και οι επαγγελματίες αθλητές που θα αγωνιστούν στη μεγάλη επαγγελματική βραδιά που θα γίνει με επίλεκτους αθλητές και διεθνείς τίτλους τον Οκτώμβριο στην Κρήτη.