27/04/2024

Πυγμάχοι νικητές και στα… θηλυκά!

Καλές οι μπουνιές, τα αίματα και τα δολάρια, αλλά επειδή το μποξ είναι αντρικό άθλημα πάμε να συγκρίνουμε τέσσερις εκλεκτούς μποξέρ ως προς το πιο… δυνατό αντρικό συν. Ποιος έχει την πιο ωραία γυναίκα δίπλα του. Οι τέσσερις που επικράτησαν μίας… μακροχρόνιας έρευνας είναι οι Mayweather, Froch, Canelo και Wladimir Klitschko. Ας αναλύσουμε τις τέσσερις κυρίες των προαναφερθέντων για να καταλήξουμε στο ποιος έριξε το πιο… ερωτικό νοκ – άουτ στο γυναικείο φύλλο:

MAYWEATHER: Shantel Jackson

Περίεργο ζευγάρι η Shantel και ο Mayweather. Μία είναι μαζί μία δεν είναι και μας έχουν μπερδέψει αρκετά. Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε μία περίοδος που ο Floyd δεν έκρυβε πως βρισκόταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς η Shantel τον έκανε ό,τι ήθελε κι αυτός ένιωθε εγκλωβισμένος. Να φανταστείτε της έκανε και δώρο δαχτυλίδι αξίας 10.000.000 δολαρίων, αλλά αυτή συνέχισε να βγάζει… selfies με άλλα παλικάρια. Γυναίκες…

1331788042_miss-jackson

 

CANELO: Με… MILF και μάλιστα Μις Κόσμος παίζει ο κοκκινομάλλης

Για τα 23 του χρόνια ο Canelo έχει ήδη παίξει δυνατή μπαλίτσα με τις γυναίκες. Έκανε μια κόρη στα 15 του και… καθάρισε από την υποχρέωση και εδώ και μερικά χρονάκια είναι στο πλευρό της κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερης του Marisol Gonzalez. Η κύρια του κοκκινομάλλη το 2003 είχε ανακηρυχθεί ως η ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη και πλέον κάνει τα… γούστα της στο Μεξικό σαν τραγουδίστρια, ηθοποιός, κριτής κι ό,τι άλλο κάτσει.

936full-marisol-gonzalez

 

W. KLITSCHKO: Τσέχα δύο μέτρα… 

Δύο μέτρα παλικάρι ο Wladimir Klitschko και θεωρούμε σχεδόν αδιανόητο η γυναίκα του να μην είναι ανάλογων διαστάσεων. Βέβαια, ο μεγάλος αδερφός Vitali έχει επιλέξει πιο μινιόν καταστάσεις, αλλά σαν τη Karolina Kurkova που… παίζει ο μικρός της οικογένειας δύσκολα θα βρεις. Σούπερ τοπ μόντελ η Τσέχα καλλονή που εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή της βαριάς κατηγορίας.

Karolina-Kurkova-Height-and-Weight-Bra-Size-Body-Measurements-620x835

 

FROCH: Δυνατά και βρετανικά! 

Τι κι αν έχουν δύο παιδάκια η κυρία του Carl Froch η Rachael Cordingley είναι σούπερ σέξι μοντέλο και στη Βρετανία τη θεωρούν ως μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στο επάγγελμα. Πάρτε μια γεύση από τη γυναίκα του αξιόμαχου «Cobra» και διαλέξτε εσείς ποια είναι η πιο… νοκάουτερ από τις τέσσερις.

Rachael-Cordingley-4

 

ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣ