03/05/2024

Πέντε ταινίες που πρέπει να δεις φέτος και τι περιμένουμε την νέα σεζόν!

Τα DVD πήραν φωτιά, τα downloads ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αυτή την φορά χάρη στις μαχητικές ταινίες που προβλήθηκαν φέτος και είχαν την τιμητική τους. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά για το τι είδαμε την σεζόν που μας πέρασε και τι περιμένουμε σαν «αρρωστάκηδες» των μαχητικών και να τις βαθμολογήσουμε με άριστα το 5.

Southpaw(****)

H φοβερή και τρομερή ταινία με τον αξεπέραστο Jake Gyllenhaal σε ρόλο πυγμάχου που παλεύει με το τραγικό συμβάν του χαμού της γυναίκας του και μόνη του συντροφιά το μποξ. Mας άρεσε, γουστάραμε και σας την προτείνουμε.

 Foxcatcher(*****)

Στα όρια του 2015 και προς το τέλος του 2014, την συμπεριέλαβα διότι ήταν ίσως ότι καλύτερο έχω δει. Η προσπάθεια ενός παλαιστή να βγει από την αφάνεια, η εμμονή ενός προπονητή και η τραγική κατάληξη. Είναι κάτι που αξίζει να δεις.

 Creed(****)

Άξια και εφάμιλλη των προηγούμενων, η ταινία Creed γέμισε τις κινηματογραφικές αίθουσες, ικανοποίησε στο μέγιστο τους φανς του είδους και μπορεί πλέον να λογίζεται στις κορυφαίες της σειράς Ρόκι.

Kingdom(***)

H πρώτη προσπάθεια για μαχητική σειρά στέφθηκε με επιτυχία καθώς οι πρωταγωνιστές κέρδισαν το κοινό. Πολύ ΜΜΑ, πολύ ξύλο και δράση στην σειρά που συνεχίζεται με τρίτο κύκλο το 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=U8ZQ04h1gho

Τι περιμένουμε..

Boyka: Undisputed IV

H επιστροφή του αγαπημένου ήρωα στην μεγάλη οθόνη θα είναι θριαμβευτική. Τόσο που οι φανς του είδους περιμένουν με αγωνία να προβληθεί τους επόμενους μήνες καθώς λέγεται πως αυτή θα είναι η κορυφαία του Scott Adkins.

Kickboxer

O Zαν Κλωντ Βαν Νταμ επιστρέφει με την ταινία Kickboxer που είναι remake της ταινίας του 1989. Πέρα από τον γνωστό ηθοποιό μέσα θα είναι και οι Gina Carano ο Dave Bautista και ο Georges St-Pierre.