27/04/2024

Ο πράσινος Power Ranger… προκαλεί τον CM Punk σε ΜΜΑ μάχη!

Όχι δεν είναι αστείο, ο ηθοποιός Jason David Frank που έπαιζε τον πράσινο Power Ranger στην παιδική σειρά, δήλωσε στο twitter ότι θα έπαιζε ΜΜΑ με τον σταρ του WWE σε οποιαδήποτε κατηγορία κιλών και διοργάνωση!

Η όλη κουβέντα ξεκίνησε όταν ο CM Punk τόνισε στον Ariel Helwani ότι έχει περάσει από το μυαλό του να αγωνιστεί στις ΜΜΑ ενώ ταυτόχρονα άνθρωποι που έχουν προπονηθεί μαζί του στο BJJ δήλωσαν ότι θα μπορούσε να είναι αρκετά καλός!

Την επόμενη μέρα κι όλας ο Punk παραιτήθηκε από το WWE και οι φήμες πήραν φωτιά! Το ιδιαίτερο είναι ότι ο Jason David Frank μετά  την τηλεοπτική καριέρα προσπάθησε να γίνει επαγγελματίας ΜΜΑ μαχητής κάνοντας 4 νίκες σε ερασιτεχνικό επίπεδο και 1 στην μοναδική επαγγελματική μάχη του το 2010.

Όσον αφορά τις διοργανώσεις το Bellator έχει ήδη εκφράσει ένα αρχικό ενδιαφέρον…

Πάντως, ο ερχομός του CM Punk στο άθλημα από πλευράς Promotion θα είναι τρομερός. Ο Αμερικάνος ήταν τα τελευταία χρόνια ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του WWE και είναι και εξαιρετικά έξυπνος όταν μιλάει και προωθεί έναν αγώνα. Είναι το ακριβό πετυχημένο μοντέλο της απομίμησης που λέγετε Chael Sonnen.