06/05/2024

Οδηγός για το OPEN Championship!

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες  για το μεγαλύτερο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα η συμμετοχή  σε όλα τα στυλ αναμένεται να είναι μεγάλη .

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται και στο ρινγκ όπου οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ολοκαίνουριο ρινγκ 6χ6.

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου και ώρα 19 :00 θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή για τις πολεμικές τέχνες το MARTIAL ARTS FESTIVAL όπου ειδικά φέτος πιστεύουμε θα είναι ένα από τα καλύτερα που θα έχετε δει και θα καταλάβετε γιατί!

Παίρνουν  μέρος οι  εξής  με τυχαία σειρά:

ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  SHAOLIN KUNG FU

ΔΕΔΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α.Σ ΠΑΙΩΝΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ KARATE

ΠΑΠΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ HAPKIDO

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ  SHAOLIN   WING CHUN  KUNG FU

ΧΑΤΖΗ ΧΑΣΑΝ TAEKWON DO ITF

ΑΚΑΔΗΜΙΑ BANZO DE SENZALA ATENAS  CAPOEIRA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ KALI/ARNIS/ESCRIMA

KΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ AIKIDO

FCS KALI HELLAS

FU JOW PAI UNION HELLAS  ΝΙΚΟΣ ΜΕΜΜΟΣ

ZEN FIGHT CLUB FU JOW PAI KUNG FU

MANTAΣ ΜΠΑΜΠΗΣ Α.Σ ΜΑΧΗΤΗΣ SAVATE

ΛΑΙΜΟΔΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ DAS STREETFIGHTING SYSTEMS

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ  GREGHY’S KENPO MMA

ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  AIKI-JUJUTSU

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  Α.Σ Η ΑΤΡΑΠΟΣ  TANG SOO  DO

ΓΙΑΝNΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ        NINJUTSU

Γκεστ σταρ είναι ο κορεάτης Grandmaster Jeong Seong, Kim 9 dan ο οποίος έβγαλε για πρώτη φορά την τέχνη αυτή (Haedong Kumdo )εκτός Κορέας το 2001 και στη χώρα μας ήρθε το 2005 και αυτή τη στιγμή αριθμεί τους 10 συλλόγους στη χώρα μας .Ο ιδρυτής επισκέπτεται τη χώρα μας κάθε χρόνο για σεμινάρια, εξετάσεις και αγώνες!

Εκπρόσωπος του Haedong Kumdo στη χώρα μας είναι ο Μάστερ Χριστοδούλου Χριστόφορος 4 dan και Αντιπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Haedong Kumdo.

 

Δεύτερος γκεστ είναι ένας δάσκαλος από  τα παλιά πρωτεργάτης του kick boxing στην Ελλάδα ο  Κωνσταντίνος  Λιακόπουλος . Πρωταθλητής του  kick  boxing στον Καναδά το 1974, μαθήτευσε δίπλα στον  HANSHI JOHN THERIEN   και προπονήθηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικής και του Καναδά όπως DOMINIQUE VALERA,JEAN- YVES THERIAULT,BILL WALLAS και JOE LEWIS. Διοργάνωσε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα και έφερε εις πέρας  τουρνουά και επιδείξεις πολεμικών τεχνών από τη δεκαετία το 80 εώς και το 1985 και εκείνη την εποχή  έφερε και διάδωσε το kick boxing στην Ελλάδα από Καναδά και Αμερική επίσης διοργάνωσε τους πρώτους  αγώνες σε επαγγελματικό ρινγκ.

Και τρίτος και γνωστός σε όλους ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΜΜΟΣ .

Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες το 1981 με  το στυλ του FU JOW PAI KUNG FU  και το 1983 έκανε το πρώτο αγώνα στο semi contact.To 1985 έλαβε το πρώτο DAN στο FU JOW PAI KUNG FU , το Μάρτιο του 2005 το πέμπτο DAN στο kick boxing και τέλος τον Απρίλιο του 2006 το έκτο Dan στο FU JOW PAI KUNG FU. Από το Σεπτέμβριο του 2007 είναι προπονητής της εθνικής ομάδας στο SEMI CONTACT.Στην Ελλάδα έχει κερδίσει 165 πρώτες 8 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις ,ενώ είναι 13 φορές GRAD CHAMPION  ΣΕ ΕΘΝΙΚΆ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.Σ ε διεθνές επίπεδο το 1997 ήταν στη λίστα με τους  δέκα καλύτερους αθλητές  της W.A.K.O.

Για τους παραπάνω λόγους λιπών και όχι μόνο το open έχει κηρυχτεί ως η καλύτερη διοργάνωση .