02/05/2024

Μοχάμεντ Άλι και Πελέ τα λένε ακόμα και μάλιστα με FaceChat!

Αμφότεροι μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’70 με τον έναν να είναι ο καλύτερος πυγμάχος της κατηγορίας τους στο μποξ και ο δεύτερος ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Τα κοινά που τους ενώνουν πολλά, κυρίως όμως δύο: Ότι κυριάρχησαν στα σπορ τους την ίδια εποχή και δεύτερον μέχρι και σήμερα θεωρούνται οι κορυφαίοι στα είδη τους.

peleali3

Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Άλι και Πελέ που έγιναν κολλητοί κάποτε και μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να μιλάνε, βοηθούμενοι από την τεχνολογία και τις βιντεοκλήσεις. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρότι πλησιάζει τα 75 δεν πτοείται και είναι μέσα σε όλα. Ο Άλι ταλαιπωρείται από το Πάρκινσον, αλλά χαμένος από τους νέους τρόπους ζωής δεν είναι.

peleali4

 

Ο Πελέ μάλιστα μία από τις συνομιλίες του με τον Μοχάμεντ Άλι την φωτογράφισε και την «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορεί μέσω της τεχνολογίας να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον φίλο και είδωλο του παλαίμαχο παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη σχετική φωτογραφία:

alipele2