07/05/2024

Μετάλλια και διακρίσεις στο Ζίου Ζίτσου από την σχολή 360ο

Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών συμμετείχαν οι σχολές 360ο από Λάρισα και Βόλο αφήνοντας για ακόμη μια φορά τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με δύο χρυσά μετάλλια 1 ασημένιο και 3 χάλκινα γύρισαν οι αθλητές μας δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως το Ζιου Ζίτσου στην Θεσσαλία με πρωτοστάτη τις σχολές 360ο αναπτύσσεται και καθιερώνεται .

Οι αθλητές των σχολών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και επέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις με 100%  επιτυχία να ανέβουν όλοι τους στο βάθρο των νικητών. Αν και στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν με σωρεία συμμέτοχων σε πάρα πολλές διοργανώσεις , οι σχολές 360ο δώσαμε πάλι το παρόν και με καλή προετοιμασία των αθλητών απέδειξαν για πολλοστή φορά πως η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Γιοβάνη Συμεών αποδίδει συνεχώς καρπούς. Οι διακρίσεις που κατάφεραν οι αθλητές ανέρχονται σε 6 μετάλλια.

Χαλκινο μετάλλιο

Βασάλος Οδυσσεας

Αναλυτικά.:

●NE WAZA

•Χρυσό μετάλλιο

Κονταράτος Αθανάσιος

Ευαγγελινου Ελπιδα – Ευρυκλεια

•Ασημένιο

Ευαγγελινου Κωνσταντινα

•Χάλκινο

Κιτσιου Μαργαριτα

Βασαλος Οδυσσεας

Oι Πρόεδροι  και τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων με κοινό Δελτίο Τύπου συγχαίρουν τον προπονητή των σχολών 360ο και τους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και για το αγωνιστικό και αθλητικό ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων».