09/05/2024

Λεωφορεία Αθήνα- Πάτρα για Promo Fight!

Λεωφορεία που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των Αθηναίων στις 8 Φεβρουαρίου προς της Πάτρα και το Promo Fight βάζει ο Γιάννης Παγανιάς, χάριν την συμφωνίας του με την Papadakis Travel, ενώ το εισιτήριο μετ’ επιστροφής θα κοστίσει 9 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Promo Fight με στόχο να έχει να όλο τον κόσμο δίπλα της στις 8 Φεβρουαρίου, φροντίζει για την εύκολη μετακίνηση του Αθηναϊκού κοινού στην  Πάτρα. Συγκεκριμένα βάζει λεωφορείο που ξεκινά στις 11 το πρωί από το Μεταξουργείο(έξω από την στάση του μετρό και απέναντι από την τροχαία Αθηνών. Το εισιτήριο είναι μετ’ επιστροφής στα 9 ευρώ και αποτελεί χορηγία του υποστηρικτή μας  PAPADAKIS TRAVEL AGENCY.

Εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τα γραφεία της υπεύθυνης Τζένης  Αναστασίου για την κράτηση θέσεων. Το εισιτήριο μπορούν να έχουν οι κάτοχοι μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-5565041  από τις 9-4, ενώ  τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Δηληγιάννη 21. Το e-mail επικοινωνίας είναι το rentabus@neoplan.gr, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα www.papadakisbros.com σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Υπενθυμίζουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τηλεφωνική επικοινωνία και κράτηση στα παραπάνω τηλέφωνα και email έως την  Παρασκευή 7/2/2014.

Όλα αυτά στο “Patra vs All”, στις 8 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο της Πάτρας “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ”, με συνδιοργανωτές την PROMO FIGHT BY PAGANIAS και KARIOTIS TEAM..».