02/05/2024

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ URBAN FIGHTERS 5

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Fighters σχετικά με το πρόσφατο και εξαιρετικά επιτυχημένο Urban Fighters 5! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

 

Με ονειρεμένο τρόπο έκανε «πρεμιέρα» ο πολυχώρος Fighters Arena στον Πειραιά (Μεθώνης 60) στην βραδιά διεξαγωγής του Urban Fighters 5.

Με περισσότερους από 800 θεατές να κατακλύζουν τον ανακαινισμένο και ατμοσφαιρικό χώρο, διεξήχθησαν οι καλύτεροι ποιοτικά αγώνες των τελευταίων δύο σεζόν για το promotion, με πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.

Ο Θανάσης Καρούσος (Fighters Athanasopoulos) στα 67 κιλά και ο Διονύσης Γκίκας (Χατζόπουλος) στα 70 κιλά, κατέκτησαν τις ζώνες στα δύο τουρνουά τύπου K-1 που έλαβαν μέρος.

Ο «Butterfly» Καρούσος μάλιστα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο, δημιουργώντας μια μικρή παράδοση.

Θεαματικοί, με αρκετά νοκ άουτ και σπουδαίο θέαμα και οι υπόλοιποι αγώνες, που ξεχώρισαν για το αθλητικό πνεύμα και την κόσμια συμπεριφορά όλων των αθλητών αλλά και των ομάδων τους.

Οι θεατές απόλαυσαν εκτός από τα ματς, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του «Fighters Arena», ενώ για πρώτη φορά, η «ζώνη» των VIP, με φτηνό εισιτήριο, είχε στη διάθεση της το δικό της προσωπικό bar σε έναν lounge χώρο, στα πρότυπα των αγώνων στις ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το event, τα αποτελέσματα καθώς και videos, στο επίσημο site μας www.fightersclub.gr καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας του event:

lordofrings.gr

zougla.gr

fightsports.gr

neolaia.gr

City press

Free Sunday

Και τους υποστηρικτές επικοινωνίας

sport.gr

nova sport-fm.gr

Για την αμέριστη βοήθεια τους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ιδιαιτέρως τους μεγάλους χορηγούς της βραδιάς:

New York College

Zazzo Event Rentals

Pro-1

Green Hill

Foto Studio Karteris