02/05/2024

Η σοκαριστική σχέση του Jackie Chan με την κόρη του!

Στην ζωή του Jackie Chan μοιάζουν όλα ονειρικά ωστόσο οι ταινίες, η δημοσιότητα και τα χρήματα επισκιάζονται από την κάκιστη σχέση που έχει με την κόρη του Etta.


Ο γνωστός ηθοποιός και Martial Artist πάλεψε πολύ στην ζωή του για να φτάσει στην κορυφή, αφού οι πρώτες του ταινίες δεν στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ πολλές φορές κινδύνεψε να πεθάνει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Ανέλαβε να κάνει τον κασκαντέρ ακόμα και σε ταινίες του Bruce Lee μέχρι που κάποια στιγμή ήρθε η καταξίωση.

Παράλληλα όμως είχε μία προβληματική σχέση με την γυναίκα του Elaine όταν εκείνη ανακάλυψε πως την απατάει και χώρισαν. Έδινε 45.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή στην σύζυγο του και την κόρη του Etta.

Όταν η κόρη του άρχισε να γίνεται πιο γνωστή κατηγορούσε τον πατέρα της πως δεν της στάθηκε ποτέ. Το συγκεκριμένο κορίτσι έμοιαζε σε αδιέξοδο αφού είχε προβλήματα και με την μητέρα της, η οποία την κατηγόρησε ότι της έκλεβε αντικείμενα από το σπίτι!

Η κόρη του Chan δεξιά με την σύντροφο της

Έτσι φτάσαμε στο 2018 όπου η Etta το έχει σκάσει από το σπίτι της μαζί με την σύντροφο της Andi(φώτο). H κόρη του Chan είναι δηλωμένη ομοφυλόφιλη κάτι που δεν έχουν αποδεχτεί οι γονείς της.

Μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, ισχυρίζεται πως ζει στους δρόμους ή κάτω από γέφυρες και η οικογένεια της αρνείται να την στηρίξει. Σε ερώτηση που έκαναν στον Chan για τις επιλογές της κόρης του, εκείνος αρκέστηκε να πει «αφού της αρέσει, να κάνει ότι θέλει». 

 Η Etta έχει κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας και αναφέρει πως αν δεν υπήρχε η σύντροφος της ίσως να μην ζούσε και τα χρεώνει όλα στην αδιαφορία του πατέρα και της μητέρας της.

Για την ιστορία ο Jackie Chan παρά το ότι έχει δηλώσει κατά καιρούς πως θα αποσυρθεί, το 2019 έχει προγραμματίσει οκτώ ταινίες μεταξύ αυτών το «The Karate Kid 2» με πρωταγωνιστή τον ίδιο!