19/05/2024

Εκδήλωση στην μνήμη της Ελένης Ιωάννου

Ο Όμιλος Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει διαγωνισμούς και ομαδικό για 8η χρονιά στην μνήμη της αθλήτριας και μέλος της ολυμπιακής ομάδας του Αθήνα 2004 Ιωάννου Ελένης.

Η εκδήλωση είναι ανεπίσημη (φιλικό) και στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλήματος και την σύσφιξη σχέσεων σωματείων προπονητών και αθλητών μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας όπως ορίζουν και οι αρχές του αθλήματός μας.

Το μετάλλιο σε αυτό το τουρνουά δεν είναι ο κυρίαρχος στόχος, αλλά η συμμετοχή η προσπάθεια και η εμπειρία για μικρούς και μεγάλους αθλητές.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό γήπεδο ΦΕΑ της οδού Θεσσαλονίκης (παράδρομος της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας) στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23 Ιουνίου Κυριακή 2013

Για πρώτη φορά στο Ioannou Cup:

1. Αγώνες με κανονισμούς παιδικού τζούντο δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των παιδιών.

2. Αγώνες Nage No Kata με ανοικτή συμμετοχή για αθλητές και χομπίστες δίνοντας τους την ευκαιρία να αναδείξουν και να εξασκήσουν τις τεχνικές τους ικανότητες.

3. Οι προπονητές στους αγώνες Κata αλλά και στο ομαδικό ανδρών ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ για να δώσουμε στο άθλημα την σοβαρότητα και την αίγλη που του ταιριάζει.

4. Στο τέλος των αγώνων o ΟΤΝΦ θα δώσει ένα χρηματικό ποσό σε κάθε προπονητή σωματείου που θα δηλωθεί (ένας για κάθε σωματείο) για τα mini juniors – juniors B / A και παίδων κορασίδων Β ως οικονομική ενίσχυση για το έργο και την συνεισφορά του στην εκδήλωση.

5. Για την 1η θέση στο ομαδικό των ανδρών θα δοθεί εκτός του κυπέλλου, μεταλλίου, αναμνηστικού διπλώματος και χρηματικό έπαθλο ως οικονομική ενίσχυση της νικήτριας ομάδας.