30/04/2024

Διεθνές σεμινάριο Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών 23-24 Μαΐου

Ανακοίνωση KOSSIVAKIS ACADEMY

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνάδελφοι, μαθητές,..

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω και να σας προσκαλέσω στο Διεθνές σεμινάριο Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 στην Αθήνα.

Μια εκδήλωση που φιλοδοξεί να γίνει υπόδειγμα ανάλογης διοργάνωσης με παροχές υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε σοβαρού και σκεπτόμενου ασκούμενου των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών, αλλά και του κάθε εμπλεκόμενου ή ενδιαφερόμενου με/για την ρεαλιστική Αυτοάμυνα, και θα τιμήσουν την επιλογή του.

Το Διεθνές σεμινάριο είναι μια διοργάνωση που έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ιδανικό μοντέλο σύνδεσης ουσιαστικής γνώσης, εξειδίκευσης, υψηλής ποιότητας διοργάνωσης, σύνθεσης, καινοτομίας και πολυτέλειας.

Με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και ότι θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την απελευθέρωση της δυναμικής του χώρου, προσβλέπουμε στην συνάντησή μας τον Μαϊο.

Εκτός την μεγάλη τεχνική κατάρτιση και την μακρόχρονη εμπειρία των 3 εισηγητών, αλλά και την παρουσίαση 3 διαφορετικών τεχνοτροπιών στους σημαντικότερους τομείς τους (Ραβδί, Μαχαίρι, Αοπλη μάχη, Αοπλη αντιμετώπιση του μαχαιριού, άοπλη αντιμετώπιση του ραβδιού, Karambit κλπ), πέρα από την προσοχή σε κάθε οργανωτική λεπτομέρεια με στόχο την ικανοποίηση των συμμετεχόντων, σε αυτή τη δράση προστίθεται μια ακόμα σημαντική πρωτοτυπία.

Το σεμινάριο θα διαχωριστεί σε 3 γκρουπ (ανάλογα την εμπειρία του καθενός: Α. Αρχάριοι. Β. Μέσοι, Γ. Προχωρημένοι) οι οποίοι θα εκπαιδεύονται ταυτόχρονα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 500m2 και θα εναλλάσσονται κάθε 105 λεπτά – συν 15 λεπτά διάλειμμα, έτσι ώστε να προπονηθεί η κάθε ομάδα και με τους 3 εισηγητές!

Αυτή η καινοτομία, επιτρέπει την συμμετοχή από τον εντελώς αρχάριο έως τον πιο προχωρημένο, με την βεβαιότητα ότι ο καθένας πέραν της εμπειρίας, θα αποκομίσει και ουσιώδη γνώση σύμφωνα με το επίπεδό του..

Στο πρόσωπό μου, έχει πιστωθεί η κορυφαία διοργάνωση των Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών (Νοέμβριος 2003) που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.. Ετσι και τώρα, με αποφασιστικότητα και θέληση θα δώσω πάλι το δείγμα γραφής μου, με αναβαθμισμένες παροχές και με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία.

Για τους λόγους αυτούς, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χαρά, σας καλώ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Να έρθετε κοντά σε ένα ιδιαίτερο γεγονός που προάγει τις Πολεμικές τέχνες

Να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών και της Αυτοάμυνας που θα ζήσει η Αθήνα στις 22 και 23 Μαϊου 2015.

Με σκληρή δουλειά από μέρους μου και με την βοήθεια όλων σας, είμαι βέβαιος πως θα προσθέσουμε ακόμα ένα πετραδάκι στην αναβάθμιση των Πολεμικών τεχνών. Του χώρου που όλοι μας υπηρετούμε και αγαπάμε..

Με τιμή
Μιχάλης Κοσσυβάκης