18/05/2024

Γυμναστική και Krav Maga με την Έλενα Κοκκίνου

Η σέξι personal trainer μας μίλησε για την ενασχόληση της με την γυμναστική και πως αυτή συνδυάζεται με το Krav Maga. Η Έλενα Κοκκίνου ασχολείται με την εκγύμναση τα τελευταία επτά χρόνια στα πλαίσια της σωματικής διάπλασης και της ενδυνάμωσης.


«Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε για τις πολεμικές τέχνες που ασχολείται τον τελευταίο καιρό.

«Ταυτόχρονα εκτελώ καθήκοντα personal training , με περισσότερη ανταπόκριση από τις γυναίκες. Ακολουθώντας την αναζήτηση επέκτασης της φυσικής κατάστασης, δύναμης και ελέγχου βρήκα το Combat Krav Maga που είναι ένα σκληρό και πολύ αποτελεσματικό σύστημα, που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοάμυνα, καθώς και στην προστασία των άλλων. Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης σε καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές αυτοάμυνας είτε κόντρα σε ένοπλους είτε κόντρα σε άοπλους. Δεν παίζει ρόλο ο σωματότυπος και το φύλλο, ενώ περιλαμβάνει και πυγμαχία», ανέφερε για το Krav Maga η Κοκκίνου, ενώ μίλησε για το πως συνδυάζει γυμναστική και πολεμικές τέχνες.

«Πιστεύω ότι η σωματική ενδυνάμωση με μία τόσο δυνατή πολεμική τέχνη, είναι αλληλένδετη. Προσφέρει την βάση της σωματικής δύναμης ενώ παράλληλα μαθαίνεις πως θα αξιοποιήσεις την δύναμη αυτή».