19/05/2024

Βραβεύση Α.Σ. Ερμή Περάματος από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου!

Δελτίο Τύπου Α.Σ Ερμή Περάματος για την βράβευση 17 Αθλητών από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου

Οι αθλητές του Α.Σ. Ερμή Περάματος:

Αλμπάνη Σωτηρία, Σπύρου Ερμογένης, Κεχαγιόγλου Λάμπρος, Πετρής Σπυρίδων, Πύρσος Μηνάς, Αλμπάνης Κωνσταντίνος, Τσιμπός Γεώργιος, Ζάχου Αφροδίτη, Τσακίρογλου Ζωή, Σγαρδέλης Θεόδωρος, Μπόγρης Αλέξανδρος, Μπόγρης Άγγελος, Κουρής Παναγιώτης, Αλογάκος Παναγιώτης, Μεγαλοοικονόμου Ντούνια, Ριζεάκος Χρήστος και Ριζεάκος Δημήτριος, τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου στις 26-1-2014 στα Βριλήσσια στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της!

Οι παραπάνω αθλητές ξεχώρισαν το έτος 2013 για τις διακρίσεις τους τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο όσο και για την προσφορά τους στο άθλημα του Qingda, όπου και υποστηρίζουν με σεβασμό. Η ενεργή δράση τόσο των προπονητών του Συλλόγου: Sifu Χαραλαμπίδη Αναστάσιου και Χατζογιαννάκη Κυριακής όσο και των αθλητών τους δίνουν την αξία που αρμόζει στο παραπάνω άθλημα της ΕΛ.Ο.ΓΣ.ΚΦ., αφού το έχουν ξεχωρίσει και το καλλιεργούν από την ηλικία των 5 ετών και άνω. 

Το παρόν έδωσαν Μεγάλες Προσωπικότητες του χώρου των πολεμικών τεχνών, όπου και απονεμήθηκαν οι βαθμοί των Duan που τους αναλογούσαν για τα αθλήματα της Ελλην. Ομοσπ. Γουσου Κουνγκ Φου όπου και πρεσβεύουν με απόλυτο σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια, και αντάλλαξαν ευχές και υποσχέσεις για την αναβάθμιση της Ομοσπονδίας και των αθλημάτων της! 

Σας ευχαριστούμε πολύ!