28/04/2024

Α. Σ. Κουρήτες: Νέες διακρίσεις

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των αθλητών του Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ στο «International Ju Jitsu Beach Games 2018» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου 2018.


«Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις ηλικιακές κατηγορίες -15, -18 ετών και το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα για τις ηλικιακές κατηγορίες +18 ετών, πραγματοποιήθηκε στο αμμώδες τμήμα της κεντρικής παραλίας της Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο, με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από 25 Συλλόγους της χώρας.

Το πρωτάθλημα συγκέντρωσε διεθνές ενδιαφέρον, καθώς είχε συμπεριληφθεί εξ αρχής στην λίστα σημαντικών γεγονότων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF) ενώ είναι το μοναδικό πρωτάθλημα αγώνων Ζίου Ζϊτσου Παραλίας, το ποίο θα διεξήχθη σε όλη την Ευρώπη, υπό την Αιγίδα της JJIF.

Οι αγώνες διεξήχθησαν απογευματινές ώρες 19.30 έως 22.30, σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα και οι αθλητές των Κουρητών (των ηλικιακών κατηγοριών -15 ετών, -18 ετών, +18 ετών) έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Fighting System, Newaza Gi, Newaza No Gi κατακτώντας 15 χρυσά, 16 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια !!!

Ο σύλλογος θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές και τους προπονητές του για την συνολική τους εμφάνιση, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζιτσου, τον προπονητή της ΑΜΤ Ρεθύμνου Βαγγέλη Συνολάκη και τους τοπικούς φορείς για την διοργάνωση.»