28/04/2024

Αργεντίνικη συμμαχία με στόχο τον Mayweather!

Σε μία συνέντευξη ποταμό ως προς τη μεγάλη επιστροφή του ο δημοφιλής πυγμάχος Sergio Martinez αναφέρθηκε και στον Floyd Mayweather. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η μάχη του Mayweather με τον Pacquiao είναι το ίδιο ισάξια με το να μπει στο ρινγκ ο πρώτος κόντρα στον Maravilla. Τη θέση όμως αυτή απέναντι στον αήττητο Floyd θα πάρει ένας άλλος Αργεντινός ονόματι Marcos Maidana. O Martinez για αυτή τη μάχη δήλωσε εξαιρετικά σίγουρος πως ο Maidana είναι ικανός για να αλλάξει το ρου της ιστορίας:

«O Floyd κάνει ένα πολύ σημαντικό λάθος τελευταία χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Επιλέγει αντιπάλους που χτυπάνε δυνατά, γεμίζοντας ελπίδες τους φανς ότι θα χάσει. Θα την πάθει… Πήρε τον Maidana που παίζει ίδιο μποξ με τον Canelo. O Marcos θα είναι πάρα πολύ διαβασμένος και θα κερδίσει».

<blockquote class=»twitter-tweet» lang=»en»><p>Saturday isn&#39;t a day off for a fighter in training camp. <a href=»https://twitter.com/search?q=%23TheMoment&amp;src=hash»>#TheMoment</a> <a href=»https://twitter.com/FloydMayweather»>@FloydMayweather</a> <a href=»https://twitter.com/MayweatherPromo»>@MayweatherPromo</a> <a href=»http://t.co/3sLYSuvicd»>pic.twitter.com/3sLYSuvicd</a></p>&mdash; SHOWTIME SPORTS (@SHOsports) <a href=»https://twitter.com/SHOsports/statuses/452490250963927040″>April 5, 2014</a></blockquote>
<script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>