27/04/2024

Από τα ρινγκ στα έδρανα και… τούμπαλιν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που αθλητές μέσα από το χώρο των πολεμικών τεχνών λίγο πριν το τέλος της καριέρας τους καταφέρνουν να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την πολιτική. Το fightsports.gr σας θυμίζει τις πιο γνωστές περιπτώσεις και σχολιάζει… αναλόγως:

Manny Pacquiao: 

Ο αγαπημένος μας Pac-Man  εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολείται δυναμικά με τα κοινά της πατρίδας του… back στις Φιλιππίνες. Η τεράστια καριέρα του στο μποξ έχει βάση τις ΗΠΑ, όμως αυτός προτιμά να ταξιδεύει ώρες ατελείωτες, μένοντας έτσι πάντα στους πολίτες. Αυτή τη στιγμή, ο Manny λειτουργεί σαν σύμβουλος και σαφώς κατέχει τεράστιο βαθμό στο στρατό της χώρας του. Μην σας φανεί περίεργο όμως αν τον δούμε σύντομα κιόλας, πρόεδρο στις Φιλιππίνες.

Vitali Klitschko: 

Είναι θηριώδης, πολλάκις πρωταθλητής όμως όπως δηλώνει και ο ίδιος τον νοιάζει πρώτα απ’όλα η ευημερία της Ουκρανίας και των πολιτών της. Ο Vitali Klitschko μάλιστα κατέβηκα πρόσφατα στις εκλογές με δικό του συνδυασμό ονόματι «ΓΡΟΘΙΑ» και τα πήγε εξαιρετικά, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Fedor Emelianenko:

Ο καλύτερος ΜΜΑer όλων των εποχών δεν… μασάει ούτε στα πολιτικά έδρανα. Χωρίς πολλές διαφημίσεις και… αρώματα ο Fedor με εντολή… Πούτιν έγινε κυβερνήτης στην περιοχή του και βοηθάει όσο μπορεί, όλους όσους έχουν ανάγκη.