10/05/2024

Έρχεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ το «BATTLE 4»!

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες, ώστε ένα από τα μεγαλύτερα εγχώρια σόου πολεμικών τεχνών να πάρει σάρκα και οστά! Πλέον, όμως, το «BATTLE 4» είναι γεγονός και έτοιμο να προσφέρει μοναδικό θέαμα για τα ελληνικά δεδομένα!.. Στις 10 Μαρτίου, λοιπόν, στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας έχει δοθεί ένα τεράστιο ραντεβού μεταξύ κορυφαίων αθλητών από την πατρίδα μας και το εξωτερικό… Αξίζει να σημειωθεί, πως αρχικά το «BATTLE 4» ήταν προγραμματισμένο να γίνει μέσα στο Δεκέμβρη, όμως λόγω της διεξαγωγής του Κ-1 World Max που είναι μία διεθνής διοργάνωση, ο προμότερ Στέφανος Κωνσταντινίδης αποφάσισε να μεταφέρει το σπουδαίο εγχώριο γεγονός…

Και ο Murthel Groenhart θα είναι εκεί…

Μετά την πανηγυρική κατάκτηση του Κ-1 World Max το «παρών» στο «BATTLE» θα δώσει ο θηριώδης Murthel Groenhart! Ο Ολλανδός μαχητής θα εκπροσωπήσει για ένα ακόμη «BATTLE» την πλέον φημισμένη σχολή στον κόσμο, το Mike’s Gym, καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Mike Passenier για να μετέχουν κάποιοι από τους αθλητές του στην τέταρτη διοργάνωση του «BATTLE»! Επίσης, από την ολλανδική σχολή συμμετοχές θα έχει ένα ακόμη διάσημο γυμναστήριο, το Colosseum!

Ολλανδός ο αντίπαλος του Παύλου Καπώνη!

Μετά τη μάχη του με τον Σταμάτη Μπιτάκο, ο Παύλος Καπώνης επιστρέφει σε ένα ακόμη «BATTLE» εκεί όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει έναν Ολλανδό μαχητή, φυσικά σε στυλ full Muay Thai!

Σπουδαία λίστα…

Εκτός από τον Παύλο Καπώνη, θα δούμε μάχες υψηλού επιπέδου με συμμετοχές μεγάλων Ελλήνων αθλητών όπως η Ελευθερία Παλαιολόγου και ο Νίκος Παπαδημητρίου… Σημειώνεται, πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένο η Παλαιολόγου θα αντιμετωπίσει σε πυγμαχικό πάντα αγώνα την πολλά υποσχόμενη Mellony Geugjes η οποία κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με την Μαριάννα Καλλέργη, στο “BATTLE 2”…

Δυνατό «ξεκαθάρισμα» στα βαρέα!

Στα 90 κιλά και τις μεγάλες κατηγορίες θα δούμε τον Θανάση Κύλα να κοντράρεται με τον Αλέξανδρο Καρντάσια, τον Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι με τον Μήσσια στα 81 κιλά.

Τασίδου και άλλοι…

Από εκεί και πέρα συζητήσεις γίνονται και με την Τζένυ Τασίδου η οποία τη δεδομένη στιγμή λαμβάνει μία τεράστια ευκαιρία να παίξει το πρώτο της επαγγελματικό παιχνίδι, έπειτα από μία τεράστια καριέρα στο ερασιτεχνικό μποξ! Βέβαια, σημειώνεται ότι η λίστα του Στέφανου Κωνσταντινίδη δεν τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχουν κι άλλοι αθλητές στο μικροσκόπιο! Το fightsports.gr θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει ανά πάσα στιγμή όλα τα νεότερα γύρω από το «BATTLE 4» που αν μη τι άλλο αναμένεται εξαιρετικά συναρπαστικό!