28/03/2024

Άτρωτος Κορυδαλλού: Σχολείο πιστοποίησης Tae Bo Fitness

Πιστοποιήσεις στο Tae Bo Fitness θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι στο πρώτο σχολείο εκπαίδευσης που θα γίνει στον Άτρωτο Κορυδαλλού στις 16 και 17 Μαρτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το πρώτο σχολείο εκπαίδευσης πιστοποιημένων προπονητών TAE BO® FITNESS by Billy Blanks φιλοξενείται από τον αθλητικό σύλλογο Άτρωτο Κορυδαλλού στις 16-17 Μαρτίου.

Η πιστοποίηση αυτή απευθύνεται σε ήδη γνώστες πολεμικών τεχνών οι λάτρεις του Ταε Μπο που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αερόβιο αυτό στιλ Πολεμικής Τέχνης. Η εκπαίδευση και πιστοποίηση γίνεται από τον Elite instructor και εκπρόσωπο της Ελλάδος Σπάτουλα Σπυρίδων.

Ti είναι το ΤΑΕ ΒΟ;

Το Tae Bo είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης του σώματος που ενσωματώνει τεχνικές πολεμικών τεχνών, όπως λακτίσματα, γροθιές, αμυντικές τεχνικές πολεμικών τεχνών και αερόβιες ασκήσεις σε ρυθμικό χορό.

Το εν λόγω πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις κινήσεις των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα από το Kick Boxing, το Tae kwon do και το Karate, παράλληλα με τις βασικές αρχές του aerobic (με ταχύ ρυθμό), και αποσκοπεί στην προώθηση της φυσικής κατάστασης ενώ επειδή παράλληλα συνδυάζεται με μουσική, η διδασκαλία του γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη για όλα τα επίπεδα των αθλούμενων.

Ως προπόνηση υψηλής έντασης έχει ως στόχο να αυξήσει την καρδιαγγειακή ικανότητα, τη δύναμη, την μυϊκή αντοχή, την ευλυγισία, την ευελιξία και την διασκέδαση.

Δήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες στα mail: taebogreece@gmail.com και τηλ 6976432099″.