05/05/2024

Άλλη μια αναγνώριση από την World Cutman Association στον Μιχάλη Σιούλη

Άλλη μια τιμητική αναγνώριση-πιστοποίηση απονεμήθηκε από την World Cutman Association (WCA) στον Μιχάλη Σιούλη. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση.


«Άλλη μια αναγνώριση από την παγκόσμια ομοσπονδία έρχεται  να επιβεβαιώσει την ιστορία με την λέξη Cutman στην Ελλάδα και να σφραγίζει με τον πιο τιμητικό τρόπο τον αγώνα μας, από το 2011 που εφαρμόζεται στην χώρα μας.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου ανά τον κόσμο για αυτό και ειδικά για την έκπληξη να με χρίσουν και επίσημο εκπαιδευτή μιας τέχνης που διασφαλίζει την προστασία των μαχητών και την ομαλή ροή και διεξαγωγή των αγώνων στα events χώρας μας.

Το hand wrapping είναι μια τέχνη που απαιτεί εμπειρία και γνώση. Το ίδιο και το πώς σταματάς μια αιμορραγία δίνοντας στον fighter ένα γύρο ακόμα, διασφαλίζοντας το θέαμα σε μια διοργάνωση.

Αυτή την γνώση και την εμπειρία την έχει η ομάδα μας που έχει αναλάβει τεράστια ξένα και ελληνικά events με απόλυτη επιτυχία.

Για αυτό τον λόγο,  τέσσερα ακόμα μέλη της ομάδας μας εισέρχονται στην παγκόσμια οικογένεια της WCA. Από Αθήνα ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, η Ελένη Ελληνοπούλου και ο Σταμάτης Ντέμος και από Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Σμυρνιός. Το αξίζουν γιατί απέδειξαν στα «χαρακώματα» με τους μαχητές, ότι έχουν την γνώση, την εμπειρία και τον χαρακτήρα να ενταχθούν, σεβόμενοι την ιστορία των Cutmen.

Η ομάδα μας πλέον παρακολουθείται και στηρίζεται, από τους καλύτερους Cutmen και καλύτερες Cutwomen του κόσμου, συναδέλφoυς, που έχουν δουλέψει με παγκόσμιους αστέρες και έχουν καλύψει κορυφαία παγκόσμια events.

Όλες οι διοργανώσεις της Ελλάδας που θα συνεργαζόμαστε στο εξής, θα κοινοποιούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της WCA (World Cutmen Association) και ανοίγουν πλέον οι δρόμοι για την χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη.

Ευχαριστώ τους fighters που δουλεύουν μαζί μας και τους προπονητές που κάνουν χώρο για εμάς.»