17/05/2021

Πιλίδης: Στόχος μου το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες

Με το μετάλλιο στις βαλίτσες επέστρεψε ο Γιώργος Πιλίδης από την Τουρκία, σημειώνοντας άλλη μία σπουδαία διάκριση για την ελληνική πάλη. 


Ο Έλληνας παλαιστής κατέκτησε το χάλκινο και σε δηλώσεις του στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (elop.gr) τόνισε πως στόχος του είναι το χρυσό στους Ολυμπιακούς, ενώ αφιέρωσε  το μετάλλιο στην προγιαγιά του που έχασε πρόσφατα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατέκτησα ακόμα ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό το μετάλλιο είναι ένα από τα πιο… έντονα και συναρπαστικά που έχω κατακτήσει βάση της εξέλιξης του αγώνα» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης και πρόσθεσε:

«Οι επιτυχίες μου δίνουν κίνητρο για να συνεχίσω βήμα βήμα και να υλοποιήσω το μεγάλο μου στόχο, που είναι ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, τον προπονητή μου Αμιράν Καρντάνοφ, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον χορηγό μου Stoiximan.gr που πίστεψε σε μένα».

Το χρυσό παιδί της ελληνικής πάλης αφιέρωσε το μετάλλιο στην προγιαγιά του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Θα ήθελα να αφιερώσω το μετάλλιο στην αγαπημένη μου προγιαγιά Βασιλική, που έφυγε από τη ζωή δύο μέρες πριν φύγουμε για την Τουρκία. Αυτό με επηρέασε πολύ και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά».