26/05/2024

Royal Academy Mogadam Team: Νέος χώρος με φουλ διάθεση για προπόνηση

Ώρα για δυνατές προπονήσεις στο Royal Academy σε έναν εξαιρετικό χώρο.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Royal Academy αναφορικά με την πορεία του συλλόγου, το νέο χώρου και το πρόγραμμα.

Αναλυτικά: «Η Σχολή μας Royal Αcademy στη Λυκόβρυση (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 76, όρια με Κηφισιά και πολύ κοντά στην παλιά μας διεύθυνση), ξεκίνησε τα μαθήματα, τη Δευτέρα 31/08, σε ένα ολοκαίνουργιο πολύ μεγαλύτερο χώρο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής,σχετικά με τον Covid-19.

Σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον, η ομάδα μας ξεκινάει πλήρως ανανεωμένη τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο γυμναστικό κομμάτι, με αισιοδοξία, όρεξη και με την ελπίδα ότι η νέα σεζόν θα μας επιφυλάσσει νίκες και άλλες όμορφες αγωνιστικές εμπειρίες.

Αλλά και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να γυμναστούν και να μάθουν αυτοάμυνα, από τα παιδιά έως και τους ενήλικες, ευχόμαστε καλή αρχή, με δύναμη και πρόοδο!

Ευχόμαστε φέτος η παρέα μας να μεγαλώσει, με ανθρώπους γεμάτους πάθος, δύναμη, θετική ενέργεια και όραμα. Ενημερωτικά, τα στυλ που διδάσκουμε στη Σχολή μας, είναι: Kick-Boxing, Muay-Thai (παιδικό & ενηλίκων) και φέτος για πρώτη φορά η σχολή μας αποκτά και Τμήμα Boxing, ενώ δύο φορές τη βδομάδα λειτουργεί και τμήμα Υoga.

O Ηead-Coach της Σχολής, Αχιλλέας Μογαντάμ, ως πρωταθλητής επί πολλά συναπτά έτη και προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, παραθέτει τη φιλοσοφία της Σχολής του:

«Ως προπονητής της νέας γενιάς αθλητών, αλλά με τεράστια εμπειρία κυρίως ως αθλητής, έχοντας δίπλα μου μεγάλους δασκάλους, όπως τον κ.Βίκτωρα Ρέντη και τον κ. Μάριο Μπαρμπάτσα, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι διατηρώντας τα θετικά στοιχεία της διαπαιδαγώγησης του παρελθόντος, όπως σεβασμό, πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση και ελεγχόμενη αυστηρότητα, πάντα προσπαθώ και επιδιώκω να μαθαίνω και να λαμβάνω σοβαρά υπ’οψιν μου τις ανάγκες και απαιτήσεις των νέων αθλητών.

Πάντα πρέπει να τηρείται το μέτρο, διότι πρώτα πρέπει κάποιος να είναι υγιής και μετά να γίνει αθλητής.

Κυρίως στο παιδικό τμήμα υπάρχει ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα, ώστε με τον πλέον ασφαλή τρόπο να μυηθούν τα παιδιά στον άθλημα σταδιακά, κάνοντας παράλληλα γυμναστική και μαθαίνοντας σκάλα-σκάλα τις τεχνικές του αθλήματος .Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα, οι μέθοδοι της προπόνησης ποικίλλουν, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του αθλητή.

Εννοείται ότι στην περίπτωση αυτή γίνεται πολύ πιο απαιτητική, συστηματική και σκληρή προπόνηση, φυσικά λαμβάνοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία, την ασφάλεια και την ψυχολογία του εκάστοτε αθλητή. Η Σχολή μας εκπροσωπεί διαχρονικές αξίες όπως: σεβασμό προς τον εαυτό μας και τον συναθλητή μας, πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση, αλλά και υπομονή και επιμονή στους στόχους μας!»

Τέλος, τα πολεμικά αθλήματα Kick-Boxing & Muay-Thai απευθύνονται σε όλον τον κόσμο, είναι πλήρης γυμναστική για όλο το σώμα και το κυριότερο..μέσω αυτών των αθλημάτων διδάσκεται κανείς την αυτοάμυνα και την προστασία του εαυτού του, πράγμα που ενδιαφέρει όχι μόνο τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες και τα παιδιά.

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι τα επιλέγουν τόσο ως γυμναστική, αυτοάμυνα και εκτόνωση,αλλά και επειδή γνωρίζουν ότι μέσω αυτών θα χτίσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Όσο παράξενο και αν φαίνεται, τα αθλήματα αυτά είναι από τα πιο ασφαλή στον κόσμο, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με την φιλοσοφία, τη νοοτροπία και τη μέθοδο που ακολουθεί η κάθε σχολή. Ελάτε στη Σχολή μας να γνωριστούμε από κοντά & μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η διεύθυνσή μας είναι: Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 76, 14123, Λυκόβρυση (όρια με Κηφισιά). Τηλ. 211-1835563 (Ώρες επικοινωνίας: 17.00-21.00) & 6955-018757 (Ώρες επικοινωνίας: 10.00-21.00) E-mail: info@royalacademy.gr Website: www.royalacademy.gr Insta: @royalacademy.gr f/b:Royal Academy of Kickboxing & Muay Thai/Mogadam Team«.