29/02/2024

Στον Αετός της Κω ο Κώστας Παππάς

Ο πρωταθλητής βρέθηκε στον νησιώτικο σύλλογο

Ο πρωταθλητής του Καράτε επισκέφτηκε τον σύλλογο του Απόστολου Παπανικολάου το περασμένο Σάββατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου. 

«Είναι πολλές οι φορές που αθλητές παγκόσμιας κλάσης μας έχουν επισκεφθεί στον σύλλογο,δίνοντας με την παρουσία και την τεχνική τους,έμπνευση στους αυριανούς αθλητές του συλλόγου μας.

Κατά κύριο λόγο, θέλω να ευχαριστήσω τον πρωταθλητή του Καράτε Κώστα Παππά,που επισκέφθηκε τον σύλλογο μας ως απρόσμενη έκπληξη θα έλεγα και αυτό γιατί βρισκόταν είδη στο νησί,όπου και στην συνέχεια μας επισκέφθηκε.

Να ευχαριστήσω επίσης την προπονήτρια του ζιουζιτσου, Κατερίνα Βογιατζή,που μας τίμησε και εκείνη με την παρουσία της βρισκόμενοι και η ίδια στο νησί για επαγγελματικούς λόγους.

Στις 25/1/2020, φίλοι,γονείς και αθλητές του συλλόγου προχώρησαν στην κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο σύλλογος Αετός Κω εδώ και 30 χρόνια δίπλα στον αθλητικό ιδεώδες και με την ιστορία που διαθέτει ως σύλλογος τον πολεμικών τεχνών εύχεται καλή δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Η εμπειρία τις γνώσεις, οι σχέσεις με τους ανθρώπους η ευγενής άμιλλα είναι εξίσου μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που φοράμε καθημερινά πάνω μας. Χτίζοντας ένα υγιές μέλλον με ελπίδα, με δυναμισμό, με θάρρος,με αυτογνωσία,με θέληση με όρεξη για δουλειά.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που στέκονται όρθιοι δίπλα στον σύλλογο Αετός Κω δίνοντας περισσότερο όρεξη και πολύ διάθεση για μάθηση. Ευχαριστώ θερμά τον επιχειρηματία πρακτορείων ΟΠΑΠ, Γιώργο Πασσανικολάκη για την προσφορά του δώρου που μας χάρισε μαζί και το πλυντήριο αυτοκινήτων Car Wash για τα δωρεάν πλυσίματα».