22/04/2024

Στις 30 Νοεμβρίου το Atrotos Cup

Το πρώτο κύπελλο είναι γεγονός

Το 1ο Ανοικτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Jiu Jitsu – Soo Bahk Do της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας – Κερατσινίου ‘Αριστείδης Παπαμιχαήλ’. Αναλυτικά:

«Οι αθλητές του Ζίου Ζίτσου και του Soo Bahk Do έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα κοινό πρωτάθλημα σε διαγωνισμούς Kumite(Sparring) & Kata(Hyungs), αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη προσπάθεια ενοποίησης των δύο στυλ του κλάδου άθλησης με κοινούς κανόνες και συμμετοχές από σχολές της Αθήνας και της επαρχίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει φέτος η κατηγορία του τρίτου Dan and Masters Division από σημαντικούς δασκάλους του Κλάδου Άθλησης στους διαγωνισμούς ελεύθερου αγώνα & Τεχνικής τους οποίους θα διαιτητεύσουν διακεκριμένοι υψηλόβαθμοι δάσκαλοι του χώρου. Ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι αναμένονται στην διοργάνωση από τους χώρους των πολεμικών τεχνών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος ύπο την αιγίδα της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. με υπεύθυνο προπονητή, Chief Refeere, και τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Σπάτουλα Σπυρίδων».