22/04/2024

Μιχάλης Σιούλης: Με επιτυχία το σεμινάριο Cutman

Με επιτυχία το σεμινάριο

Tεράστια επιτυχία και απήχηση είχε άλλο ένα σεμινάριο Cutman στην Αθήνα από τον Μιχάλη Σιούλη και την βοηθό του Γεωργία Γεωργίτση. Aναλυτικά το δελτίο:

«Το sold out συμμετοχών, μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου, ανέβασε τον πήχη από μόνο του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να ακολουθήσει ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, με τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται από τον Μιχάλη Σιούλη στα “μυστικά” της τέχνης του Cutman, ακόμα και σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, έμαθαν πως να δένουν με ασφαλή και σωστό τρόπο τα χέρια ενός μαχητή αλλά και πως να αντιμετωπίζουν άμεσα τραυματισμούς που συμβαίνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα (οιδήματα, κοψίματα, αιμορραγίες της μύτης κ.λ). Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποκαλείται ιδιαίτερο, για τον λόγο της live σύνδεσης των παρόντων του σεμιναρίου με το Las Vegas και τον πιο διάσημο και καλύτερο Cutman του κόσμου, Jacob Stitch Duran.

O Stitch συμβούλεψε τους μελλοντικούς- κές Cutmen και Cutwonen, για το τι πρέπει να προσέχουν, μοιράστηκε την εμπειρία του μαζί τους και δέχτηκε ερωτήσεις, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απλότητα που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο. Το σεμινάριο διεξήχθη στο γυμναστήριο Dynamo Academy, των Σταμάτη και Γιάννη Μορούλη. Υ.Γ Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο σεμινάριο, μπορούν να στέλνουν email στο msioulis@yahoo.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας».